Heren 52

Dinerbon Voorhout Heren 52
Adres
Herenstraat 52
2215KJ Voorhout
Telefoon
0252 514133
Dinerbon Voorhout Heren 52
Dinerbon Voorhout Heren 52
Dinerbon Voorhout Heren 52
Dinerbon Voorhout Heren 52

Heren 52 is een brasserie die gevestigd is in een hoekpand aan de Herenstraat 52 in Voorhout. Stap je bij dit etablissement naar binnen dat zal het je opvallen dat men voor de inrichting veel hout heeft gebruikt, waardoor er een gezellige, warme en huiselijke ambiance ontstaat. Het vriendelijke personeel zorgt voor een hartelijke ontvangst en bedient je op fraaie lente- en zomerdagen desgewenst ook op het royale, van de straat afgeschermde terras waar dit horecabedrijf over beschikt. Rondom het pand zijn volop parkeerplaatsen aanwezig waar je veelal met behulp van je blauwe kaart gratis kunt parkeren. Heren 52 is 7 dagen per week geopend. Je kunt er elke dag van 10 uur ‘s morgens tot 5 uur ‘s middags met je dinercheque of dinerbon terecht.

Omdat de brasserie alleen overdag is geopend heeft men daar het culinaire aanbod vanzelfsprekend op aangepast. Op de menukaart tref je dan ook voornamelijk lunchgerechten aan die veelal een ambachtelijke inslag hebben. In de keuken van de eetgelegenheid wordt bij voorkeur met seizoensproducten gewerkt, waardoor je er door het jaar heen telkens weer op nieuwe smaaksensaties getrakteerd kunt worden. Daarnaast werkt de brasserie zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers zodat je bij je bezoek aan Heren 52 de plaatselijke economie dubbel en dwars steunt. Het lunchaanbod van deze eetgelegenheid bestaat onder meer uit verschillende soorten belegde broodjes, salades, eiergerechten en soepen. Wil je op gevarieerde wijze met z’n tweeën van een lekkere, verrassende lunch genieten, kies dan voor de optie ‘happen van de plank’. Heren 52 is tevens een prima brasserie om je kinderen mee naar toe te nemen, want op de kaart prijken ook een aantal smakelijke kidz opties. Tenslotte ben je bij Heren 52 ook aan het juiste adres als je er met je familie, vrienden of collega’s wilt genieten van een high tea of de alcoholische variant daarop, die dan een high wine of high beer genoemd wordt.

Brasserie Heren 52 is officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon, zodat je er aan het einde van je verblijf probleemloos het saldo van deze waardecertificaten kunt gebruiken voor het (deels) betalen van je rekening.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10