Restaurant Storm

Dinerbon Bruinisse Restaurant Storm
Adres
Nieuwstraat 26
4311AN Bruinisse
Telefoon
0111 481262
Dinerbon Bruinisse Restaurant Storm
Dinerbon Bruinisse Restaurant Storm
Dinerbon Bruinisse Restaurant Storm

Café-Restaurant Storm in Bruinisse is echt een befaamd restaurant in de verre omgeving. Dat is ook niet zo gek gezien de prachtige locatie van het restaurant. Het bevindt zich namelijk op de meest oostelijke punt van Schouwen-Duivenland. Opgerciht in 1906 door de heer L. Storm, heeft dit restaurant een roemrijke geschiedenis op zijn naam staan. Toentertijd was het eiland alleen nog per boot bereikbaar en derhalve was Café-Restaurant Storm toentertijd ook nog een hotel.

 

Op dit moment is het een prachtig eigentijds restaurant met klassieke karakteristiek details. De inrichting is mooi en warm en de sfeer is er altijd ontspannen en toegankelijk. U kunt hier op elk moment van de dag terecht, de deur staat altijd open voor iedereen. Heeft u zin in een lekker kopje koffie met vrienden of familie? Of komt u voor een uitgebreide lunch of een intiem diner met uw geliefde? Niks is te gek bij Café-Restaurant Storm, en u kunt er bovendien ook gebruik maken van uw Dinerbon of dinnercheque!

 

Bruinisse is echt een vissersdrop, en de kaart van Café-Restaurant Storm staat dan ook vol met de heerlijkste visgerechten waarvan de mosselen het bekendst zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan scampi’s, Bruse Vissoep of gerookte paling op toast. Daarnaast vindt u op de kaart ook heerlijke verrassende vlees en grill gerechten. Evenals mooie vegetarische keuzes. Kortom: op de kaart van Café-Restaurant Storm vindt iedereen wat heerlijks! Bent u dus op Schouwen-Duivenland, in de buurt van Bruinisse en heeft u zin om heerlijk authentiek te genieten van klassieke gerechten? Kom dan zeker eens langs bij Café-Restaurant Storm!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10