Grand Café Domburg

Dinerbon Domburg Grand Café Domburg
Adres
Wijngaardstraat 17
4357 AR Domburg
Telefoon
0118 567989
Dinerbon Domburg Grand Café Domburg
Dinerbon Domburg Grand Café Domburg
Dinerbon Domburg Grand Café Domburg
Dinerbon Domburg Grand Café Domburg

Zeeland is misschien wel de leukste provincie van Nederland: ben je op zoek naar een leuk restaurant om te genieten tijdens een dagje Zeeland? Breng dan een bezoek aan Grand Café Domburg! Grand Café Domburg bevindt zich in het hart van de kustplaats en is de ideale bestemming voor een drankje, lunch of uitgebreid diner. Je kunt hier dagelijks terecht vanaf 10:00 en kunt tot in de late uurtjes genieten van heerlijk eten en de uitgebreide drankkaart. Heb je nog ergens in de kast een dinercheque of dinerbon liggen? Neem deze dan mee, zodat je hiermee kunt afrekenen.

Amadore

Grand Café Domburg is onderdeel van Amadore Hotels & Restaurants: deze groep werd opgericht in 2005 en bestaat uit verschillende hotels en restaurants in Zeeland. Er was echter nog één dorp wat in hun repertoire ontbrak: Domburg. Daar is met de aankoop van Grand Café Domburg verandering in gekomen. Wie het restaurant binnenloopt, voelt gelijk de gezellige sfeer: het restaurant is prachtig ingericht met marmeren tafels en houten stoelen. Wil je lekker uitgebreid dineren? Dan kun je genieten van klassieke gerechten zoals vitello tonnato en rijkgevulde Noordzee vissoep. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende gerechten met verse vis en kun je ook vleesgerechten bestellen zoals gebakken entrecôte en gegrilde biefstuk. Het restaurant staat tevens bekend om zijn fenomenale sushi: bestel verschillende rolls en een fles witte wijn en deel deze met je tafelgenoten. Naast dineren kun je bij Grand Café Domburg ook lekker lunchen met een broodje of plaatsnemen op het terras voor een drankje en bitterballen.

Het prachtige Domburg

Ben je van plan binnenkort een bezoek te brengen aan Grand Café Domburg, parkeer dan in de buurt van het restaurant en ontdek de prachtige omgeving. Maak een wandeling op het strand of bekijk de eeuwenoude gebouwen in het centrum. In Domburg is genoeg te zien en genoeg te doen! Het is niet voor niets al jarenlang een drukbezochte kustplaats. Slenter door smalle straatjes en loop eens binnen bij een leuk boetiekje. Sluit je dag vervolgens af bij Grand Café Domburg en geniet van het heerlijke eten. Vergeet niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen: deze worden door het restaurant geaccepteerd als betaalmiddel.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10