Boutique Hotel Jersey (geen e-vouchers)

Dinerbon Goes Boutique Hotel Jersey (geen e-vouchers)
Adres
Grote Markt 28
4461 AJ Goes
Telefoon
0113 232323
Dinerbon Goes Boutique Hotel Jersey (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren alleen fysieke cadeaukaarten, dus geen e-vouchers.

De Grote Markt in Goes is het hart van de Zeeuwse plaats Goes. Dit is het gezellige centrum waar je kunt winkelen, op een terras zitten of waar je een gezellig restaurant kunt bezoeken. De stad Goes in het Zeeuwse Zuid-Beveland is zeker de moeite waard om eens voor een paar dagen te bezoeken. Van hieruit kun je ook overige steden in Zeeland bezoeken, de Deltawerken of genieten op de Zeeuwse stranden. Aan de Grote Markt staat ook Stadshotel Goes. Hier kun je tijdens je bezoek aan Zeeland met je Dinerbon overnachten en tevens is je Dinercheque in te zetten in Grand Café Jersey, dan onderdeel is van Stadshotel Goes.

De hotelkamers van Stadshotel Goes

De stijlvol ingerichte kamers van Stadshotel goed stralen luxe uit en dit is de plek waar je optimaal kunt bijkomen na een drukke dag in Zeeland. In de badkamer vind je een douche voor ontspannen douchen en een föhn. De hotelkamer zelf heeft een comfortabel bed, een bureau en een televisie, zodat je 's avonds zeker tot ontspanning kunt komen. Uiteraard mag je gratis gebruik maken van wifi, was heel handig is als je nog wat moet werken of als je contact wilt maken met thuisblijvers. De hotelkamers zijn verdeeld over de 1e en de 2e verdieping en in de ochtend mag je plaatsnemen in Grand Café Jersey voor het uitgebreide ontbijt. In de buurt van het hotel zijn enkele gratis parkeerplekken, maar u kunt ook in een parkeergarage in de buurt parkeren. De parkeerplaatsen zijn altijd op loopafstand van het hotel.

Grand Café Jersey

Grand Café Jersey is het inpandige restaurant van Stadshotel Goes, waar je ook met je Dinerbon terecht kunt. Het Grand Café is heel gezellig ingericht, met mooie tafels en hoekbanken en een gezellige bar. In de ochtend geniet je in het restaurant van het ontbijt, maar als je wilt lunchen of dineren met je Dinercheque, dan is dit ook mogelijk. Kom je iets eerder in het hotel aan en het is mooi weer, neem dan plaats op het terras om te genieten van een borrelhapje, voordat je aanschuift voor het diner. De kaart biedt een uitgebreide selectie aan gerechten voor de lunch, het diner of voor tijdens de borrel. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10