Grand Café Het Postkantoor (geen e-vouchers)

Dinerbon Goes Grand Café Het Postkantoor (geen e-vouchers)
Adres
Grote Markt 14
4461 AJ Goes
Telefoon
0113 232322
Dinerbon Goes Grand Café Het Postkantoor (geen e-vouchers)
Dinerbon Goes Grand Café Het Postkantoor (geen e-vouchers)
Dinerbon Goes Grand Café Het Postkantoor (geen e-vouchers)
Dinerbon Goes Grand Café Het Postkantoor (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren alleen fysieke cadeaukaarten, dus geen e-vouchers.

Heb je de afgelopen tijd een dinercheque of dinerbon gekregen en ben je op zoek naar een leuk restaurant in Zeeland om deze te besteden? Ga dan lekker eten bij Grand Café Het Postkantoor in Goes. Het gebouw deed, zoals de naam van het restaurant al doet vermoeden, jarenlang dienst als postkantoor. Het postkantoor stamt uit 1890 en is de afgelopen jaren omgetoverd tot een prachtig restaurant. Het restaurant opent dagelijks om 10:00 en sluit tussen 00:00 en 02:00. Je kunt er dan ook terecht voor lunch, brunch, een borrel of diner. Of je nu even wilt bijkletsen onder het genot van een kop koffie of urenlang kunt dineren: bij het Postkantoor is alles mogelijk!

Lekkere gerechten met een eerlijke prijs

Kom je eten bij Het Postkantoor, dan kun je kiezen uit talloze gerechten. Op het lunchmenu vind je klassiekers zoals een uitsmijter of brood met kroketten. Daarnaast kun je ook kiezen voor een salade, soep of een plateau met verschillende broodjes. Het Postkantoor is ook de ideale bestemming voor een borrel met vrienden of collega’s: bestel hapjes en drankjes van de borrelkaart en geniet van het prachtige Goes op het uitgebreide terras. Rondom het restaurant is veel bedrijvigheid, strijk neer op het terras en geniet van de omgeving en het lekkere eten. Natuurlijk kun je ook dineren bij Het Postkantoor. Op de kaart staan veel Italiaanse gerechten: van pizza’s en pasta’s tot verschillende vlees- en visgerechten: allemaal met een eerlijke prijs. Het uitgebreide menu maakt Grand Café Het Postkantoor ideaal voor een diner met vrienden, familie, collega’s of het hele gezin!

Ontdek het pittoreske Goes

Wie een bezoek brengt aan Het Postkantoor, moet een wandeling door het prachtige Goes niet overslaan. In dit pittoreske stadje in Zeeland, vind je veel eeuwenoude gebouwen en leuke hofjes en boetiekjes. Goes is de ideale bestemming voor een middag winkelen of gewoon een mooie stadswandeling. Wie door de stad loopt komt het prachtige oude postkantoor vanzelf tegen! Ga je binnenkort eten bij Grand Café Het Postkantoor? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen: deze wordt door het restaurant geaccepteerd als betaalmiddel. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10