Grand café Jersey (Geen e-vouchers)

Dinerbon Goes Grand café Jersey (Geen e-vouchers)
Adres
Grote Markt 28
4461 AJ Goes
Telefoon
0113 232323
Dinerbon Goes Grand café Jersey (Geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Wanneer je een bezoek brengt aan Zeeland, dan mag je de stad Goes eigenlijk niet overslaan. Sterker nog, vanuit Goes heb je een goede uitvalsbasis om de rest van Zeeland te ontdekken. En uiteraard is Goes zelf ook zeer de moeite waard, met een levendig stadscentrum. Midden in het centrum van Goes, aan de Grote Markt staat Stadshotel Goes. Dit hotel is een uitstekende locatie om tijdens je verblijf te overnachten en tevens gebruik te maken van je Dinerbon. Onderdeel van Stadshotel Goes is het stijlvolle en mooie Grand Café Jersey. Het Grand Café is dagelijks vanaf 7:00 uur open. Je kunt hier dus met je Dinercheque terecht voor het ontbijt, de lunch, diner of een borrel en bij mooi weer neem je plaats op het heerlijke terras.

Lekker lunchen bij Grand Café Jersey

Heb je in een lekkere lunch bij Grand Café Jersey? Dan heb meer dan voldoende keuze. Wil je misschien een lekker belegd broodje? Dan heeft Grand Café Jersey verschillende soorten belegde broodje, met onder andere zalm, carpaccio, tonijnsalade of kroketten. Een tosti kan ook, zoals een tosti ham en kaas, Hawaï of gerookte zalm. Naast een broodje of tosti kun je ook gaan voor een omelet of een uitsmijter. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een ‘12 uurtje’ een compleet lunchmenu met brood, beleg in de vorm van vlees of vis, soep en een spiegelei of kroket. Het is dus zeker de moeite waard om je Dinerbon voor een lekkere lunch te verzilveren.

Een diner bij Grand Café Jesey

Ook voor een diner zit je met je Dinercheque goed bij Grand Café Jersey. De kaart biedt enkele heerlijke voorgerechten, zoals een broodplankje, een carpaccio of gegratineerde mosselen. Een tomatensoep, een uiensoep of een dagsoep is ook mogelijk als voorgerecht. Als hoofdgerecht kun je kiezen voor een pasta, zoals een pasta kip, een pasta vis of pasta spinazie. Maar natuurlijk mag je ook kiezen voor een vleesgerecht met frites en garnituur. Je kiest uit eenvoudige en klassieke vleesgerechten, zoals kipfilet, biefstuk, varkenshaas of vis. Ook voor kinderen is er op de menukaart een aparte ruimte gereserveerd. Wanneer je de menukaart alsnog een te grote keuze vindt, vraag dan naar het wisselende maandmenu van 3-gangen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10