Restaurant De Kamperduinen

Dinerbon Kamperland Restaurant De Kamperduinen
Adres
Patrijzenlaan 1
4493 RA Kamperland
Telefoon
0113 370000
Dinerbon Kamperland Restaurant De Kamperduinen
Dinerbon Kamperland Restaurant De Kamperduinen

Heb je een dinerbon of dinercheque die je binnenkort wilt besteden in Zeeland? Plan dan een bezoekje aan Restaurant De Kamperduinen in Kamperland. Je vindt het restaurant op het schoonste strand aan de Noordzee. Restaurant De Kamperduinen is een ware oase aan rust en comfort. Wil je heerlijk een dagje ontspannen en genieten aan de prachtige Nederlandse kust? Dan is een bezoekje aan de Kamperduinen precies wat je nodig hebt!

Een uitgebreid menu

Restaurant de Kamperduinen heeft een uitgebreid menu: je kunt de hele dag terecht in het restaurant voor de lekkerste gerechten. Bestel ’s ochtends een heerlijke kop koffie en croissant of kom lekker lunchen met een belegd broodje, wrap of soep. Voor de liefhebbers staan er ook tosti’s en broodjes kroket of hamburger op het menu, die je de hele dag kunt bestellen. Wil je uitgebreid dineren dan ben je bij Restaurant de Kamperduinen aan het juiste adres. Neem plaats op het prachtige terras met uitzicht op het strand en bestel een lekkere fles wijn en een portie oesters. Uit eten in Zeeland draait voornamelijk om verse vis: in elk restaurant kun je de lekkerste gerechten eten met versgevangen vis. Vleesliehebbers kunnen in het restaurant genieten van een heerlijke entrecôte of steak. Eet je liever vegetarisch? Ook dan zijn er verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen.

Kom tot rust aan de kust

Een wandeling bij zonsondergang of een heerlijk kopje koffie bij een strandtent is de ideale manier om even lekker tot rust te komen. De prachtige Zeeuwse kust is de ideale bestemming voor iedereen die wil ontspannen. Gun jezelf een dagje of weekendje weg en geniet van het leven aan zee. Zet je telefoon of wifi een paar uurtjes uit en geniet van de rust, ruimte en het prachtige gebied. Restaurant de Kamperduinen is de ideale bestemming voor iedereen die lekker wil eten samen met vrienden, familie of het hele gezin. De kinderen kunnen heerlijk spelen op het strand of in de speelhoek van het restaurant, terwijl de volwassenen heerlijk kunnen bijkletsen op het terras. Kom je binnenkort langs bij het restaurant, vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen, zodat je hiermee kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10