Brasserie Rijk Der Vitaminen

Dinerbon Oud-Vossemeer Brasserie Rijk Der Vitaminen
Adres
Hollaereweg 9b
4698 PH Oud-Vossemeer
Telefoon
06 53117260
Dinerbon Oud-Vossemeer Brasserie Rijk Der Vitaminen

Heb je een Dinerbon en wil je die graag uitgeven op een unieke locatie middenin de Zeeuwse natuur? Bij Brasserie Rijk der Vitaminen ben je van harte welkom om te genieten van een verrukkelijke maaltijd, met liefde klaargemaakt. Het restaurant bevindt zich buiten de bebouwde kom van Oud-Vossemeer, op Tholen.

Bij Brasserie Rijk der Vitaminen wordt uitsluitend gewerkt met verse ingrediënten. De gebruikte ingrediënten wisselen met de seizoenen en de menukaart wisselt mee. Favoriet bij veel gasten zijn de gehaktbal, de polderburger en malse zalm uit de oven. Maar ook de kipsaté en vis van de dag zijn echte aanraders om van een heerlijke maaltijd te genieten. Je krijgt er altijd verse frites bij geserveerd. In de schil gebakken, dus super crunchy! Ook krijg je er een lekkere portie verse groenten bij. Uniek aan Brasserie Rijk der Vitaminen is de uitgebreide dessertkaart. Je hebt er met je Dinercheque een ruime keuze uit verfrissende coupes: o.a. coupe 'Rijk der vitaminen', coupe warme amareno kersen en coupe boerenjongens. Of kies voor het truffelijstaartje!

Wil je je Dinerbon besteden en kinderen meenemen? Brasserie Rijk der Vitaminen is zeer kindvriendelijk. Er staan zelfs speciale gerechtjes voor kids op de menukaart! Kinderen likken hun vingers af bij de frietjes met kipsaté. Ook kunnen ze kiezen voor een kleine portie frites met appelmoes en een appel of kroket. Het restaurant van Brasserie Rijk der Vitaminen is stijlvol ingericht met veel natuurlijke elementen. De inrichting sluit goed aan bij de omgeving van het restaurant. Vanaf je tafeltje kijk je uit over de groene weilanden die karakteristiek zijn voor Zeeland. Geniet van het vlakke Zeeuwse landschap met zijn weidse uitzichten.

Brasserie Rijk der Vitaminen is geopend van woensdag tot en met zondag. Tussen 12 en 22 uur staat het vriendelijke personeel voor je klaar om een smaakvolle maaltijd voor je klaar te maken. Spreekt dit je aan en wil je een reservering plaatsen met je Dinercheque? Geef je reservering dan door via het formulier op de website, bel ze op of stuur ze een mail. Dat kan ook als je meer informatie wil over Brasserie Rijk der Vitaminen.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10