Zilt&Zout

Dinerbon Retranchement Zilt&Zout
Adres
Kanaalweg 8
4525NA Retranchement
Telefoon
0117 376500
Dinerbon Retranchement Zilt&Zout
Dinerbon Retranchement Zilt&Zout
Dinerbon Retranchement Zilt&Zout

Als je voor de eerste keer een bezoek aan Zilt&Zout brengt, dan is de kans erg klein dat je dit restaurant niet kunt vinden. Het bevindt zich namelijk aan de Kanaalweg 8 in Retranchement en wordt aan alle kanten ruimschoots omringd door laag groeiend natuurschoon. Bijkomend voordeel van zoveel ruimte in de omgeving, is dat het etablissement ook over een eigen parkeerplaats beschikt, waar gasten gemakkelijk hun auto’s kwijt kunnen. Het knusse gebouwtje is ook voorzien van een eigen terras, vanwaar je een prachtig wijds uitzicht op de omgeving hebt. Pal achter het restaurant begint het Nederlands/Belgische natuurgebied Het Zwin. Kortom, je kunt een bezoek aan dit natuurgebied dus ook prima met een culinair uitstapje combineren. Zilt&Zout is elke dinsdag en woensdag gesloten. Op alle andere dagen kun je er van 11 uur ‘s morgens tot 9 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Zilt&Zout is niet bepaald een doorsnee restaurant. Je bezoekt deze eetgelegenheid eigenlijk vooral omdat je graag wilt dat je smaakpapillen tijdens het smullen van exquise gerechten volop worden verwend. Voor de chef-kok van dit horecabedrijf draait eten niet alleen om optimale smaakbelevingen, maar ook om visueel uiterst aantrekkelijke combinaties Er wordt duidelijk zoveel liefde, zorg en toewijding besteed aan alles dat voor je klaargemaakt wordt, dat je het bijna zonde gaat vinden om het ook echt op te eten. Omdat je in een rechtgeaard Zeeuws restaurant op bezoek bent kom je op de menukaart natuurlijk aangenaam veel visgerechten tegen. Denk daarbij onder meer aan Zeeuwse mosselen, kreeft, gevulde vissoep en pasta met zeevruchten. Ook voor culinaire fijnproevers die niet van vis houden zijn er een aantal verschillende smakelijke menukeuzes beschikbaar. Omdat Zilt&Zout vanzelfsprekend uitsluitend met echt verse ingrediënten werkt, zal de menukaart door het jaar heen regelmatig een het beschikbare aanbod worden aangepast. Hierdoor word je dus tijdens ieder nieuw restaurantbezoek met andere culinaire hoogtepunten verrast.

Heb je heerlijk gesmuld van al het lekkers dat tijdens je verblijf in Zilt&Zout aan je is geserveerd en wordt het tijd om je rekening daarvoor te betalen, dan kun je daarvoor natuurlijk probleemloos het saldo van je dinercheque of je dinerbon benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10