Restaurant Land & Zee

Dinerbon Scharendijke Restaurant Land & Zee
Adres
Rampweg 28
4326LK Scharendijke
Dinerbon Scharendijke Restaurant Land & Zee
Dinerbon Scharendijke Restaurant Land & Zee

Breng een bezoek aan Restaurant Land & Zee, aan de mond van de Brouwersdam

Restaurant Land & Zee is gelegen aan de mond van de Brouwersdam. Je geniet van een bijzondere wateromgeving waar je zeehonden kunt spotten en in de avond dineert met een geweldige zonsondergang. Het strand is op 150 meter afstand van Restaurant Land & Zee gelegen, waardoor het restaurant goed te combineren is met een strandwandeling. Wanneer kom jij binnenkort en keertje langs? Voor zowel een grote groep als een kleine groep kun je een tafel reserveren in het gezellige en sfeervolle restaurant in Scharendijk.

Kom ieder moment van de dag langs bij het gezellige Restaurant Land & Zee

Van welke gerechten wil jij graag een keer genieten met je dinercheque bij Restaurant Land & Zee? En met hoeveel personen? Neem bijvoorbeeld plaats voor een lekker ontbijt, een luxe lunch of een uitgebreid diner. Restaurant Land & Zee beschikt over een groot een zonnig terras, zodat je met je dinercheque tijdens de zonnige dagen van het jaar ook altijd buiten plaats kunt nemen. Is het een koudere dag of zit je liever niet buiten, dan kun je natuurlijk plaatsnemen in het gezellige boutique restaurant.

Geniet met je dinerbon van Vietnamese, Franse en oer-Hollandse gerechten

De kaart van Restaurant Land & Zee bestaat uit Vietnamese, Franse en oer-Hollandse gerechten. In de avond heb je ook de keuze uit een speciale wijnkaart, zodat je zeker weet dat je heerlijk culinair kunt genieten. Heb je er moeite mee om een juiste keuze te maken, in dat geval kan het personeel van Restaurant Land & Zee je uiteraard erover adviseren. Wacht niet langer en maak met je dinerbon een reservering bij Restaurant Land & Zee. Je vindt het restaurant aan de Rampweg 28 in Scharendijk.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10