Restaurant Zeeuws Verlangen

Dinerbon Scharendijke Restaurant Zeeuws Verlangen
Adres
Rampweg 28
4326 LK Scharendijke
Telefoon
0111-671785
Dinerbon Scharendijke Restaurant Zeeuws Verlangen

Wilt u uw dinerbon graag besteden op een mooie plek aan de Zeeuwse kust, in een echt Zeeuws restaurant? Dan is het misschien een leuk idee om eens te kijken bij restaurant Zeeuws Verlangen. Restaurant Zeeuws Verlangen is een onderdeel van resort Land & Zee, een uniek resort op slechts een kilometer van het gezellige dorpje Scharendijke en op drie kilometer afstand van Renesse. Er is in de buurt van het restaurant dan ook genoeg te doen en een avond heerlijk uit eten bij Zeeuws Verlangen is zeer goed te combineren met een dag vol strandwandelingen, fietstochten door de duinen of een bezoek aan een van de nabijgelegen plaatsjes.

In het restaurant worden door de chef iedere avond heerlijke gerechten voor u op tafel getoverd. Dit gebeurt natuurlijk in samenwerking met een gemotiveerd keukenteam en gastvrije bediening. Zo kunt u met uw dinerbon genieten van verassende diners, gemaakt van uitsluitend verse ingrediënten. De menukaart wisselt regelmatig, zodat er gewerkt kan worden met producten van het seizoen. Producten van het seizoen hebben het voordeel dat ze op dat moment extra smaakvol en lekker zijn. Bijkomend voordeel is dat u op die manier met uw dinercheque bij ieder bezoek aan restaurant Zeeuws Verlangen weer iets nieuws kunt proeven en ontdekken!

U kunt nu zelf de Zeeuwse Kust culinair ontdekken bij restaurant Zeeuws Verlangen. Lijkt u dit wel wat, schroom dan niet en reserveer een tafel in dit gezellige restaurant. Het team van Zeeuws Verlangen hoopt u snel welkom te mogen heten met uw dinercheque voor een heerlijk diner met een prachtig uitzicht over de zee!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews