Grand Café Next

Dinerbon Vlissingen Grand Café Next
Adres
Boulevard Bankert 280
4382 AC Vlissingen
Telefoon
0118 774724
Dinerbon Vlissingen Grand Café Next
Dinerbon Vlissingen Grand Café Next
Dinerbon Vlissingen Grand Café Next
Dinerbon Vlissingen Grand Café Next

Vlissingen behoort tot één van de mooiste steden van de provincie Zeeland. Het is daarom zeker de moeite waard een bezoek te brengen aan Vlissingen. Vlissingen ligt direct aan zee met een fantastische boulevard met vele restaurants en bars. Je moet dan ook zeker je Dinerbon meenemen en een bezoek brengen aan Grand Café Next. Hier geniet je van je lunch, diner of borrel met uitzicht op zee! Bij mooi weer geniet je van je eten op je terras in een prachtige ondergaande zon, wat de avond nog sfeervoller maakt. Als je dus naar Zeeland of Vlissingen komt, neem je Dinercheque mee voor een hapje eten bij Grand Café Next, pal aan zee.

Borreltijd of lunch bij Grand Café Next?

Wil je tussen de middag gezellig lunchen? Of vind je na een strandwandeling dat het tijd is voor een lekkere borrel met een borrelhapje? Kies bijvoorbeeld voor een borrelgarnituur of een bitterballengarnituur. Om de ergste honger te stillen kun je ook kiezen voor een broodplankje met roomboter of een borrelboot met kaas, loempia's, augurk en uitjes, bitterballen en kaasstengels. Wil je toch wat uitgebreider lunchen, dan biedt de kaart meer dan genoeg mogelijkheden. Lever hiervoor je Dinerbon in en je kunt bij Grand Café Next voor een zacht prijsje ook lunchen. Neem voor een broodje bijvoorbeeld een broodje tonijnsalade of zalmsalade, een broodje hete kip of voor vegetariërs een broodje gezond. Uiteraard kun je ook kiezen voor een omelet, een uitsmijter of een salade.

Dinertijd bij Grand Café Next

Maar natuurlijk mag je je Dinercheque ook inzetten voor een heerlijke lunch bij de ondergaande zon. Het voorgerecht bestaat uit een soep van de week of een ander oosters vlees of vegetarisch voorgerecht, zoals tataki van rund of tonijn, een springrol of yakitory, huisgemaakte kipspiesjes. Ook de hoofdgerechten hebben een oosters tintje, zoals diverse soorten sushi rolls, sashimi zal of tonijn of temaki, een sushirol in de vorm van een hoorntje. Wil je liever niet de oosterse kant op, dan mag je ook altijd een zalm curry bestellen, zeebaars, diamanthaas met oestersaus of een lekkere hamburger in XL formaat. Je sluit de avond af met één van de heerlijke desserts van de menukaart.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10