Restaurant Arion

Dinerbon Vlissingen Restaurant Arion
Adres
Boulevard Bankert 266
4382 AC Vlissingen
Telefoon
0118 410502
Dinerbon Vlissingen Restaurant Arion
Dinerbon Vlissingen Restaurant Arion
Dinerbon Vlissingen Restaurant Arion
Dinerbon Vlissingen Restaurant Arion

Ben je op zoek naar een leuk restaurant in Vlissingen, waar je kunt betalen met een dinerbon of dinercheque? Dan ben je bij Restaurant Arion aan het juiste adres! Je vindt restaurant Arion op de Boulevard bij het strand. Vanuit het restaurant heb je prachtig uitzicht op het strand en de zee. Rondom het restaurant is een uitgebreid terras, waar je met mooi weer kunt genieten van heerlijk eten of een lekker drankje. Of je nu een dagje gaat winkelen in Vlissingen of een weekendje weg bent aan zee: een bezoek aan Restaurant Arion maakt je dag extra speciaal!

Een uitgebreid menu

Restaurant Arion heeft een uitgebreid menu: je kunt hier dagelijks van 10:00 tot 22:00 terecht en kunt bij het restaurant neerstrijken voor een lunch, borrel, kopje koffie of diner. Op het lunchmenu vind je klassieke gerechten zoals belegde broodjes, soep en de welbekende uitsmijter en brood met kroket. Natuurlijk kun je ook een salade of pastagerecht bestellen en staan er ook (vega)burgers op het menu. Wil je uitgebreid dineren? Dat kan natuurlijk ook! Op de dinerkaart speelt vooral vis een grote rol: dat kan ook bijna niet anders met een restaurant aan zee. Begin je diner met oesters of inksvis stoofpot en geniet van verschillende bereidingen van verse vis. Vleesliefhebbers kunnen klassieke gerechten bestellen zoals gekonfijnte eendenbout of een mals stuk steak. Eet je liever vegetarisch? Dan kun je kiezen uit verschillende pastagerechten, soep en salade. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu en volwassenen mogen de Zeeuwse babbelaar crème brûlée absoluut niet overslaan!

Ontdek het charmante Vlissingen

Vlissingen is een unieke stad: het is de stad van zeehelden en je vindt er een belangrijke haven voor de zeevaart. Kom je binnenkort eten bij restaurant Arion, maak dan ook tijd voor een wandeling over de boulevard. Een dagje Vlissingen is niet compleet zonder een wandeling op het strand en een glas wijn tijdens zonsondergang. Bezoek in het oude centrum van de stad talloze prachtige straatjes en pittoreske huizen. Beleef het zelf en ontdek het charmante Vlissingen. Vergeet tijdens je bezoek aan Vlissingen niet je dinercheque of dinerbon mee te nemen, zodat je hiermee je diner bij restaurant Arion kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10