Eendrachtshoeve

Dinerbon Zuid-Beijerland Eendrachtshoeve
Adres
Tuinweg 3
3284 XR Zuid-Beijerland
Telefoon
0186 661368
Dinerbon Zuid-Beijerland Eendrachtshoeve
Dinerbon Zuid-Beijerland Eendrachtshoeve
Dinerbon Zuid-Beijerland Eendrachtshoeve
Dinerbon Zuid-Beijerland Eendrachtshoeve

De Eendrachtshoeve aan de Tuinweg 3 in Zuid-Beijerland fungeerde in het verleden als dorpshuis, maar doet tegenwoordig dienst als restaurant annex partycentrum. Ondanks deze ommezwaai kenmerkt de eetgelegenheid zich ook vandaag de dag nog steeds vanwege de gemoedelijke gezelligheid die er heerst en helemaal tot z’n recht komt in het knusse restaurantgedeelte van het complex, dat ongetwijfeld het gevoel van een aangenaam warme huiskamer bij je teweeg brengt. Bezoek je dit etablissement met je auto, dan is het goed te weten dat er rondom dit horecabedrijf doorgaans voldoende vrije gratis parkeerplekken beschikbaar zijn waar je probleemloos je auto kwijt kunt. Het restaurant van de Eendrachtshoeve is iedere maandag en dinsdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er vanaf half 5 ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht.

Met het oog op de openingstijden van dit horecabedrijf kun je er alleen maar dineren. Maar wat je er tijdens het avondmaal geserveerd krijgt is dan ook wel weer heel erg lekker. Zo kun je je meergangendiner onder meer van start laten gaan met Italiaanse tomatensoep met room of runder- of viscarpaccio. Voor wat betreft de keuze uit verschillende hoofdgerechten prijkt er een uitgebreid aanbod aan vlees-, vis- en vegetarische varianten op de menukaart, waaronder overheerlijke smaaksensaties zoals eendenborst met portsaus, sugarnaps en wortelpuree, gebakken Scampigarnalen met knoflook, rode peper, citroenjus en peterselie of een vegetarische tomeatoburger op brood met cheddar, ketchup, mosterd, ijsbergsla, tomaat, uienringen en plakjes augurk. De Eendrachtshoeven heeft ook een smakelijk aanbod voor kleine smulpaapjes in de vorm van onder meer spareribs, kipsaté of vissticks met frietjes. Geen zin om uitgebreid te kiezen? Laat dat dan aan de chef-kok over. Hij creëert namelijk elke week een nieuw 3-gangenmenu voor zijn gasten. Daarnaast kun je je smaakpapillen laten verrassen met de dagelijks wisselende dagschotel. Heb je aan tegen het einde van je aangename verblijf nog ruimte over voor een toetje, dan serveert het vriendelijke personeel van deze eetgelegenheid je onder meer ijs of taart.

Aan het einde van je eetfestijn bij De Eendrachtshoeve volgt vanzelfsprekend de rekening voor al je genuttigde dranken en spijzen. Deze kun je uiteraard zonder problemen (deels) betalen met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10