Woodstone Alphen a/d Rijn (Geen e-voucher)

Dinerbon Alphen a/d Rijn Woodstone Alphen a/d Rijn (Geen e-voucher)
Adres
Hooftstraat 2a
2406GL Alphen a/d Rijn
Telefoon
0172 551299
Dinerbon Alphen a/d Rijn Woodstone Alphen a/d Rijn (Geen e-voucher)
Dinerbon Alphen a/d Rijn Woodstone Alphen a/d Rijn (Geen e-voucher)
Dinerbon Alphen a/d Rijn Woodstone Alphen a/d Rijn (Geen e-voucher)
Dinerbon Alphen a/d Rijn Woodstone Alphen a/d Rijn (Geen e-voucher)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers

Woodstone is een pizzeria die het heel anders aanpakt dan de traditionele Italiaanse pizzeria's. Dit is vooral te merken aan de smaak van de pizza die jij voorgeschoteld krijgt als jij hiervoor je Dinerbon inlevert en ook de keuze uit veel verschillende soorten bijzonder belegde pizza's. De missie van Woodstone wordt dan ook weergegeven in enkele vragen, zoals kan het lekkerder? Kan het gezonder? En kan het verser en verrassender? Bij Woodstone wordt op al deze vragen volmondig ja geantwoord, waardoor Woodstone niet een alledaagse pizzeria is. Maar zeker wel een pizzeria om eens met je Dinercheque te bezoeken. Daarnaast staat centraal in het restaurant een steenoven opgesteld, waardoor je kunt zien met hoeveel liefde de pizzabakkers je pizza bakken.

Ook lunchen bij Woodstone

Het is bij Woodstone niet alleen met je Dinerbon dineren met een pizza, je kunt er ook lunchen. Zo kun je kiezen voor een Italiaanse lunchmenu, waarbij je voor een vast bedrag drie of vijf tapas krijgt. Dit is ideaal om gezellig met familie of vrienden te delen. Maar je hebt ook de keuze uit een selectie van allerlei op Italiaanse wijze belegde broodjes en als je toch pizza wilt, kies je voor de goedkope lunchpizza's.

Lekker pizza eten

Dan het diner. Daarvoor ligt er een uitgebreide dinerkaart voor je klaar met tal van verschillende soorten pizza's. Maar voordat je aan kunt vallen aan een pizza, kun je ook nog een voorgerecht bestellen. Er staan diverse voorgerechten op het menu met Italiaanse inslag. De pizza's zelf zijn ingedeeld in categorieën. Hou je het bij een vertrouwde pizza? Dan kies je voor Pizza Classico. Dit is bijvoorbeeld de authentieke pizza margaritha. In de categorie Pizza culinario vind je juist pizza's met een heel verrassende smaakcombinatie, zoals met geitenkaas en parmaham, of een pizza met malse biefstuk of oesterzwammen. Is het formaat voor jou belangrijk? Dan is er een Pizza Rustica. Deze pizza's zijn groter, dunner en krokanter. Ten slotte is er nog de categorie Pizza Bilancia. Dit zijn calorie-arme pizza's. Het midden van de pizza is weggehaald en vervangen door een lekkere en gezonde salade. Naast een pizza kun je je Dinercheque ook inwisselen voor een lekkere pasta.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10