De Burgemeester - Bleskensgraaf

Dinerbon Bleskensgraaf De Burgemeester - Bleskensgraaf
Adres
Kerkstraat 8
2971 AL Bleskensgraaf
Telefoon
0184 693151
Dinerbon Bleskensgraaf De Burgemeester - Bleskensgraaf
Dinerbon Bleskensgraaf De Burgemeester - Bleskensgraaf
Dinerbon Bleskensgraaf De Burgemeester - Bleskensgraaf

Ben je op zoek naar een leuk restaurant in Zuid-Holland, waar je een dinerbon of dinercheque kunt besteden? Ga dan eens naar De Burgemeester in Bleskensgraaf. Dit restaurant ligt in het centrum van een klein dorpje in de Alblasserwaard en je kunt er fantastisch eten! Restaurant De Burgemeester is dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 10:00 en heeft een uitgebreide kaart. Wil je heerlijk ontbijten, lunchen, dineren of borrelen? Dan ben je bij De Burgemeester aan het juiste adres. Parkeer voor de deur op het Kerkplein en wandel binnen in het prachtige oude gemeentehuis.

Puur genieten

Houd je van lekker eten? Dan zit je bij de Burgemeester goed. De chefs van het restaurant laten zich inspireren door de Franse keuken en combineren klassieke gerechten met oer-Hollandse ingrediënten. Wie komt lunchen in het restaurant kan genieten van klassiekers als een uitsmijter, brood met geitenkaas en honing of een broodje steak met truffel en blauwe kaas. Ben je in een avontuurlijke bui? Laat je dan verrassen en kies voor ‘de lunchparade’: een lange plank vol lekkere lunchgerechten. Kom je bij de Burgemeester dineren, dan kun je genieten van fenomenale vlees- en visgerechten. Denk bijvoorbeeld aan gamba’s met pikante mangochutney en parmaham of een heerlijk lamsrack bereid met sinaasappel en knoflookjus. Bij elk gerecht wordt op de kaart een bijpassende wijn of bier aangeraden. Na het hoofdgerecht kun je natuurlijk ook nog genieten van heerlijke desserts zoals een huisgemaakte brownie of een kaasplankje. Heb je zin in een heerlijk avondje culinair genieten? Dan zal een bezoek aan de Burgemeester zeker niet teleurstellen!

Van alle markten thuis

Wil je eten met een groot gezelschap, vergaderen met collega’s in een mooie ruimte met lunch of op een leuke plek je verjaardag vieren met al je geliefden? Bij de Burgemeester kan het allemaal. Informeer naar de mogelijkheden en creëer samen met het personeel de perfecte middag, dag of avond. Ben je van plan om binnenkort een bezoekje te brengen aan de Burgemeester? Vergeet dan niet je dinercheque of dinerbon mee te nemen, zodat je hier aan het einde van de avond mee kunt betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10