Hampshire Delft Centre

Dinerbon Delft Hampshire Delft Centre
Adres
Koepoortplaats 3
2612 RR Delft
Telefoon
015 2122125
Dinerbon Delft Hampshire Delft Centre

Met uw Dinerbon heeft u nu de mogelijkheid om heerlijk te komen eten bij Restaurant Swing bij Hampshire Hotel Delft. Geniet in dit restaurant van de meest heerlijke gerechten. Onze keuken laat zich kenmerken door de heerlijke gerechten uit de Frans/Nederlandse keuken. Kom langs en ervaar de kwaliteit van ons restaurant en het mooie uitzicht over Delft.

In onze keuken wordt er zoveel mogelijk gewerkt met dagverse producten. Op onze kaart vindt u een breed scala van heerlijke á la carte gerechten. Ook kunt u bij ons kiezen uit heerlijke samengestelde menu’s. Al onze menu’s en gerechten zijn perfect te combineren met een van onze drankarrangementen. Laat u verwennen en kies uit een van onze heerlijke opties. Wat heerlijk drank betreft, voor een lekkere borrel of een heerlijke wijn bent u bij Restaurant swing helemaal aan het goede adres. Bij restaurant Swing bieden wij de keus uit meerdere heerlijke wijnen met onder andere wijnen uit een bekend Argentijns wijnhuis. Ook geven wij u de keuze uit heerlijke hoogstaande likeuren en ander sterke dranken. Met uw Dinercheque kunt u hier nu ook genieten van onze vele keuzes, schuif aan en geniet! De moderne inrichting met een knipoog naar muziek maken een avond in restaurant Swing een ware belevenis voor uw zintuigen.

Restaurant Swing is onderdeel van het Hampshire Hotel in het centrum van Delft. Ook als u geen bezoeker bent van het hotel bent u natuurlijk van harte welkom om bij restaurant swing te komen eten. Komt u snel een keer langs om bij ons te genieten? Neem gerust uw Dinerbon mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10