Amici

Dinerbon Den Haag Amici
Adres
Van Speijkstraat 43
2518 EV Den Haag
Telefoon
070 3450843
Dinerbon Den Haag Amici
Dinerbon Den Haag Amici
Dinerbon Den Haag Amici

Maak kennis met de Napolitaanse keuken en breng een bezoek aan Amici

Amici staat bekend om het aanbod aan overheerlijke Napolitaanse specialiteiten. Je bent zeven dagen per week van harte welkom met je dinerbon, het restaurant opent iedere dag om 17.00 uur. Kom je gezellig eten met je partner, met het hele gezin, een groep vrienden of wellicht de hele familie? Het terras biedt plek voor 30 personen, in het restaurant zijn er 70 zitplaatsen vrij. Hierdoor kan vrijwel ieder gezelschap de Napolitaanse keuken uitproberen.

Verse vis wordt voor je klaargemaakt aan tafel

Wist je dat Amici en klein familiebedrijf uit Napels is? Hierdoor kent het team de Napolitaanse keuken als geen ander en kunnen en diverse Napolitaanse gerechten voor je klaar worden gemaakt. Een van de beste gerechten is de verse vis. Deze wordt voor je aan tafel klaargemaakt en bereidt in zout. Maak je maar geen zorgen, deze specialiteit overheerst niet qua zout. Het is een gerecht dat kennis en passie vereist en is hierdoor een van meest unieke gerechten geworden uit de Italiaanse keuken. Ga jij voor dit gerecht als je met je dinerbon aan tafel zit bij Amici?

Laat je adviseren over bijpassende wijnen

Wijn en Italiaanse gerechten gaan hand in hand samen. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat Amici de mooiste Italiaanse wijnen voor je heeft uitgezocht. Kom je langs met je dinercheque, dan adviseert het personeel van dit restaurant je graag. Heb je vragen over de menukaart of geef je, voordat je een bezoek brengt aan Amici, graag een dieetwens of een allergie door? Neem gerust een keer contact op door te bellen naar het restaurant. Zo weet je zeker dat je een avond onbezorgd kunt gaan genieten met je dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10