Bistro Charrels

Dinerbon Den Haag Bistro Charrels
Adres
Noordeinde 123
2514GG Den Haag
Telefoon
070 2810065
Dinerbon Den Haag Bistro Charrels

Bistro Charrels vind je aan het Noordeinde 123 in Den Haag. Aangezien het Noordeinde op dit punt een smalle straat is, beschikt de bistro aan de straatzijde over slechts enkele terrasplaatsen. Dit gebrek wordt overigens ruimschoots gecompenseerd met het afgeschermde zonnige tuinterras aan de achterzijde van het pand. Het etablissement is daarnaast voorzien van een indrukwekkende inrichting en beschikt over ruim voldoende zitplaatsen voor tientallen gasten. Bij binnenkomst word je hartelijk welkom geheten door de uiterst vriendelijke personeelsleden die hun uiterste best zullen doen om het je in culinair opzicht naar de zin te maken. Bistro Charrels is op zondag en maandag gesloten. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je er met je dinerbon of dinercheque van 5 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds terecht.

Naar eigen zeggen is Bistro Charrels dé specialist in de Hofstad op het gebied van lekkere biefstukken. Wat dat betreft toont de menukaart je op hoofdlijnen vier varianten die je in een normaal of xxl-formaat kunt bestellen. De biefstuk Bali is in dat geval voorzien van een extra pittige saus en de biefstuk Speciaal wordt geserveerd met champignons, uien en spek. Lijkt een combi van beide je wat, dan kiest je voor de biefstuk Charrels. Let wel, de bistro is niet alleen maar een puur biefstukkenrestaurant. Op de menukaart prijken namelijk ook diverse vis- en kipgerechten en er is zelfs aan vegetarische gasten gedacht. Zij kunnen bijvoorbeeld een vegetarische lasagne of toast bestellen. Alle hoofdgerechten worden standaard met friet en salade geserveerd. Bistro Charrels is tevens een prima plek voor het nuttigen van een 2- of 3-gangendiner. Je kunt er namelijk ook kiezen uit diverse soepen of genieten van stokbrood met knoflook en gesmolten kaas of lekkere romige en pittige garnalen a la Charrels als voorgerecht. Voor wat betreft het nagerecht is vooral het Haagsche hopjes dessert een aanrader vanwege de verrassende smaakcombinatie.

Heb je heerlijk gesmikkeld van hetgeen de keukenbrigade van Bistro Charrels voor je klaar heeft gemaakt en is het tijd geworden om de rekening te betalen, dan kun je daarvoor natuurlijk zonder problemen het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10