Crunch Café

Dinerbon Den Haag Crunch Café
Adres
Piet Heinstraat 108
2518CM Den Haag
Telefoon
070 364 0552
Dinerbon Den Haag Crunch Café

Crunch Café is een gezellig internationaal georiënteerd dagcafé, dat gevestigd is aan de Piet Heinstraat 108 in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Het horecabedrijf is voorzien van een betrekkelijk eenvoudige inrichting zonder allerlei overbodige toeters en bellen en beschikt daarnaast over een straatterras waar je bij goede weersomstandigheden gebruik van kunt maken. Neem gerust je kinderen mee naar Crunch, want voor hen is er een speciale speelplek gecreëerd waar ze zich heerlijk kunnen vermaken zodat jij vervolgens in alle rust van je bestelde hapje en drankje kunt genieten. Het café is van maandag tot en met vrijdag van half 9 s’ morgens tot 7 uur ‘s avonds geopend en op zondag van 10 uur ‘s morgens tot 7 uur ‘s avonds. Wil je bij Crunch je dinerbon of dinercheque benutten, hou er dan wel rekening mee dat de keuken van het café al om 6 uur ‘s avonds sluit.

Aangezien Crunch een dagcafé is, is de menukaart daar vanzelfsprekend ook op aangepast. Je kunt er bijvoorbeeld je dag beginnen met een uitgebreid traditioneel Engels ontbijt of er in aanloop op de middag genieten van een brunch. Of een vrunch, de veganistische variant op een Crunch brunch. Ben je een langslaper, dan doet het vriendelijke personeel van dit café absoluut niet moeilijk als je pas rond of na het middaguur een ontbijtvariant van de menukaart bestelt. Naast tal van verschillende uitsmijters, omeletten en sandwiches kan de keukenbrigade van Crunch je smaakpapillen ook op onder andere burgers, salades en pastagerechten trakteren. Wil je eens iets nieuws proberen wat buiten je gebruikelijke smaakgrenzen valt, dan is quesadilla een aanrader. Dit laatstgenoemde gerecht wordt bereid van avocado, zwarte bonen, cheddar kaas, koriander en zure crème. Uiteraard is er in het dagcafé ook ruimschoots keus uit verschillende dranken die je er kunt drinken. Met name de Arabica koffie van koffiebrander Barend Boot is wat dat betreft erg populair bij de gasten van het etablissement.

Aangezien Crunch Café volwaardig acceptant van de dinercheque en dinerbon is, kun je zonder problemen het saldo van je waardecertificaat benutten voor het betalen van de genuttigde dranken en spijzen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10