Grieks Restaurant Milos

Dinerbon Den Haag Grieks Restaurant Milos
Adres
Laan van Wateringse Veld 69
2548BK Den Haag
Telefoon
070 3599146
Dinerbon Den Haag Grieks Restaurant Milos
Dinerbon Den Haag Grieks Restaurant Milos
Dinerbon Den Haag Grieks Restaurant Milos
Dinerbon Den Haag Grieks Restaurant Milos

Grieks Restaurant Milos ligt op een rustige locatie aan de rand van de Haagse wijk Wateringseveld in het zuidwesten van de hofstad. Dit is een gezellige eetgelegenheid zoals je die kent van je vakantie op Kreta of Rhodos. Het lichte interieur is mooi ingericht met veel planten en op de achtergrond hoor je de zomerse klanken van Griekse muziek. Eigenaar Themis en zijn familie heten je van harte welkom met een glaasje ouzo van het huis. Hier waan je je meteen in een sfeervolle ‘taverna’, een authentiek eethuisje op een zonnige vakantiebestemming in het mooie Griekenland. Bij mooi weer kun je aan de voorzijde buiten plaatsnemen op het terras. In het weekend is er ook regelmatig live muziek te beluisteren. Vergeet niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen die bij Milos graag worden geaccepteerd.

Op de uitgebreide menukaart vind je naast bekende en populaire gerechten als souflaki en tzatziki ook een ruime keus aan heerlijke mixed grills met diverse soorten vlees. Voor visliefhebbers zijn er schotels met onder meer kalamaria (gebakken inktvis), mosselen en garnalen, allemaal op traditioneel Griekse wijze bereid. Vegetariërs zullen aangenaam verrast worden door de frisse groenteschotels en salades met olijven, paprika en natuurlijk feta kaas. De obers zullen je graag adviseren bij de keuze van een van de sublieme Griekse wijnen die hier geschonken worden. Bier of niet-alcoholische dranken zijn uiteraard ook verkrijgbaar. Kinderen zijn ook van harte welkom bij dit gezellige restaurant! Voor de jonge gasten zijn er diverse lekkere kindermenu’s die beslist in de smaak zullen vallen. Met een van de heerlijke nagerechten sluit je een feestelijk diner hier perfect af.

Milos is dagelijks geopend van 17:00 uur tot 23:00 uur. De locatie aan de Laan van Wateringseveld is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het restaurant. Bij Milos wordt je met familie of vrienden getrakteerd op een gezellige en heel relaxte avond in een vrolijke, zonnige sfeer. Je zou er bijna de sirtaki van gaan dansen. Hier kom je graag weer terug!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10