Hotel Indigo

Dinerbon Den Haag Hotel Indigo
Adres
Noordeinde 33
2514GC Den Haag
Telefoon
070 2099000
Dinerbon Den Haag Hotel Indigo
Dinerbon Den Haag Hotel Indigo
Dinerbon Den Haag Hotel Indigo
Dinerbon Den Haag Hotel Indigo

Hotel Indigo is gevestigd aan het Noordeinde 33 in Den Haag. Het statige gebouw bevindt zich schuin tegenover het koninklijk paleis en fungeerde in het verleden als bank. Stap je bij dit etablissement binnen dan tref je er ook vandaag nog steeds elementen aan die met die financiële historie te maken hebben. Zo kun je er onder meer van een hapje en drankje genieten in de voormalige kluis. De klassieke elementen in het gebouw worden gecombineerd met modern meubilair, waardoor een uiterst luxueuze ambiance ontstaat. Zoals je in een horecabedrijf met een dergelijke allure mag verwachten zullen de chef-kok, de keukenbrigade en het bedienend personeel alles in het werk stellen om je in culinair opzicht heerlijk in de watten te leggen. Het hotel beschikt over een brasserie met de naam Stocks & Bonds waar je elke dag van de week van half 7 ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht kunt. Je kunt je beschikbare saldo ook dagelijks in het aparte restaurant van Hotel Indigo besteden.

De zeer ruime openingstijden van dit horecacomplex zorgen ervoor dat je er zowel van een ontbijt, een lunch als een diner kunt genieten. Op de menukaart prijken dan ook tal van lekkernijen die zowel overdag als in de avonduren aan je geserveerd kunnen worden. Je kunt er tijdens het ontbijt of de lunch onder andere kiezen voor een smakelijke club sandwich of bagel. Maar het is ook mogelijk om gedurende de dag je lekkere trek te stillen met bijvoorbeeld een Noordeinde salade bestaande uit gerookte zalm, lente-ui, een gepocheerd ei, gemengde salade, tomaat, quinoa en groene boontjes waarbij het geheel is voorzien van een mosterd dille dressing. Tijdens je diner bij Hotel Indigo worden je smaakpapillen eveneens getrakteerd op verrassende exquise smaakcombinaties die tot stand zijn gekomen door uitsluitend gebruik te maken van écht verse ingrediënten van topkwaliteit. Kortom uit eten gaan in dit hotel is vanwege de geboden luxe om je heen en op je bord een ware culinaire belevenis.

Omdat Hotel Indigo officieel acceptant is van de dinercheque en de dinerbon kun je er aan het einde van je verblijf al je genuttigde dranken en spijzen probleemloos met het beschikbare saldo ervan betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10