Mevlana Kempstraat

Dinerbon Den Haag Mevlana Kempstraat
Adres
Kempstraat 141
2572 GD Den Haag
Telefoon
070 2223344
Dinerbon Den Haag Mevlana Kempstraat
Dinerbon Den Haag Mevlana Kempstraat
Dinerbon Den Haag Mevlana Kempstraat

Houd je van een gevarieerde kaart met internationale gerechten? Dan is het de moeite waard om naar Pizzeria en Food Café Mevlana in Den Haag te gaan. Hier kan je genieten van grillspecialiteiten, maar ook streetfood, Italiaanse pizza’s en etli ekmek. Het motto van dit restaurant? 'Mi casa es su casa', wat staat voor 'Mijn huis is jouw huis'. De menukaart past goed bij het gevoel van verbinding dat dit eetcafé uitstraalt. Iedereen is welkom, niet alleen voor de lunch en het diner, maar ook voor een goed verzorgd ontbijtbuffet. Hier heb je kwaliteit voor een betaalbare prijs met je Dinerbon.

Het kan niet anders of je vindt op de menukaart meerdere gerechten die je doen watertanden. Zo zijn er heerlijke menu’s, van een burgermenu tot een kipsatémenu, maar ook goede Italiaanse en Turkse pizza’s. Wil je de specialiteit van de chef uitproberen? Kies dan voor de etli ekmek, een dunne, krokante deegbodem met vers lamsgehakt. Ook is er een grote keuze in smakelijk belegde Ottomaanse pides, rijk belegde broodjes met een ovale vorm. Voor de stevige trek zijn er zorgvuldig bereide kebab-, köfte- en grillschotels die je met je Dinercheque eer aan kan doen. Of maak je keuze uit de kapsalons, shoarmaschotels, wraps en broodjes op de kaart. Liefhebbers van zoete desserts zullen smullen van de baklava en andere traditionele nagerechten. Dit restaurant met Turkse roots is de ideale ontmoetingsplek waar lokale bewoners en toeristen in een levendige sfeer bekende en nieuwe lekkernijen kunnen proeven. Ook kinderen zijn uiteraard van harte welkom.

Mevlana is de naam van een bekende filosoof-dichter die een boodschap van liefde uitdroeg, waarbij rangen en standen er niet toe doen. De kracht van een samenleving ligt in diversiteit. Dat is de boodschap die ook de oprichters van Restaurant Mevlana uit het hart gegrepen is. Spreken dit verhaal en het veelzijdige menu je aan en wil je hier graag je Dinerbon of Dinercheque komen besteden? Combineer je bezoekje aan de Kempstraat 141 in hartje Den Haag dan met winkelen in de grootste markt van Europa. Een topdag is gegarandeerd!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10