Oma Toos

Dinerbon Den Haag Oma Toos
Adres
Doctor Lelykade 3A
2583CL Den Haag
Telefoon
070 444 9428
Dinerbon Den Haag Oma Toos
Dinerbon Den Haag Oma Toos
Dinerbon Den Haag Oma Toos

Met uw Dinerbon kunt u lunchen of dineren bij het gezellige Oma Toos aan de Scheveningse haven in Den Haag. Oma Toos is vernoemd naar de grootmoeder van de eigenaren. Oma Toos was een echte Haagse waarbij de Hollandse keuken met de paplepel naar binnen is gegoten. Het concept is om uw kennis te laten maken met de ouderwetse en unieke recepten van Oma Toos. Echt weer eens even een Hollandse hap met uw Dinerbon!

Oma Toos is gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een prachtig uitzicht op de jachthaven. Uiteraard is het restaurant ook voorzien van een heerlijk terras in de zon (als ie schijnt). De inrichting is modern met een oer-Hollands tintje. Zo is er bijvoorbeeld een hele muur met allemaal tegeltjeswijsheden. Op de menukaart staan uiteraard een aantal Hollandse klassiekers, zoals stamppot en een visserspannetje. U kunt zelfs een Hollandse rijsttafel bestellen! Met uw Dinercheque heeft u ontzettend veel keus. Het leuke is dat u ook gezellig met uw kinderen bij Oma Toos kunt eten. De pannenkoeken en poffertjes zullen bij dit Hollandse restaurant namelijk niet ontbreken. De echte fijnproever kan ook een pannenkoek bestellen, zoals bijvoorbeeld een Scheveningen Pannenkoek met garnalen, zalm, heilbot, makreel en kruidenroomkaas.

Tijdens de lunch kunt u trouwens ook met uw Dinercheque bij Oma Toos terecht. Een echt Hollandse zaak serveert natuurlijk ook typische Hollandse broodjes. Weet u nog hoe een broodje bal of broodje ossenworst smaakt? Herleef de authentieke Nederlandse tijd bij Oma Toos!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10