Pavlov

Dinerbon Den Haag Pavlov
Adres
Spui 173
2511 BM Den Haag
Telefoon
070 362 2700
Dinerbon Den Haag Pavlov

Restaurant Pavlov is gevestigd aan het Spui in de binnenstad van Den Haag, en is gesitueerd in een prachtig rijksmonument wat voor de nodige sfeer zorgt. Als u in Den Haag woont, of toevallig eens in Den Haag bent, dan is dit een geschikte eetgelegenheid om uw Dinerbon te verzilveren. U kunt er immers terecht voor een heerlijke lunch en smaakvol diner, maar ook voor high tea of een borreltje.

Het is bij Restaurant Pavlov goed toeven. De vriendelijke bediening stelt alles in dienst van een goede sfeer en van heerlijk eten. En als de zon schijnt dan is de tuin echt een fantastische plek om te genieten van het geserveerde eten. Wanneer u hier met uw Dinercheque wilt lunchen dan heeft u uitgebreid de keuze, uit onder andere soepen, simpele broodjes, maar ook luxere sandwiches en warme maaltijden. U kunt ook genieten van een high tea, of een borreltje drinken met bijbehorende bitterbal of andere lekkernij afkomstig van de borrelkaart. Voor het diner kunt u kiezen voor een drie, vier of vijfgangen menu, maar u kunt ook per gerecht betalen. Dan heeft u de keuze uit verschillende luxe gerechten van vlees of vis, of natuurlijk een vegetarische maaltijd. Vooraf zijn dit bijvoorbeeld stoofpeertjes, of rundercarpaccio. Als hoofdgerecht is de lamsschenkel een ware aanrader. En als u nog tegoed over heeft op dinerbon dan zijn er nog genoeg desserts te bestellen.

Kortom, voor de liefhebbers van goed eten uit de regio Den Haag, is Pavlov de ultieme plek om eens lekker uit eten te gaan met uw dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10