Pazze e Pizze

Dinerbon Den Haag Pazze e Pizze
Adres
Rabbijn Maarsenplein 7
2512 HJ Den Haag
Telefoon
070 2199604
Dinerbon Den Haag Pazze e Pizze
Dinerbon Den Haag Pazze e Pizze
Dinerbon Den Haag Pazze e Pizze
Dinerbon Den Haag Pazze e Pizze

Een pareltje onder de pizzeria’s. Pazze e Pizze maakt pizza’s met een goede bodem en ingrediënten die vol van smaak zijn. Wat het specialisme is van deze gezellige zaak? Stukken pizza in vele smaken die je doen watertanden. Roos Carrieri – die een Italiaanse vader heeft - en haar zoon, hebben hiervoor les gekregen van een Italiaanse kok. Het resultaat mag er zijn. De pizza’s die je hier voorgeschoteld krijgt worden bereid zoals de Romeinse pizzabakkers dit doen en met gebruik van een speciaal deeg. Met je Dinerbon kan je bovendien genieten van diverse antipasti en van een aantrekkelijk geprijsd menu.

Begin je Italiaanse maaltijd bijvoorbeeld met een salade of een carpaccio. Informeer wat de pasta van de dag is of maak je keuze van de lange lijst met pizzastukken. Opvallend zijn de vele bijzondere smaken van de pizza’s, zoals aardappel met witte truffel, spinazie met ei en Italiaanse worst met gerookte mozzarella. Ook traditionele smaken als pizza Margherita en pizza tonijn zijn simpelweg onweerstaanbaar. Wil je van alles wat, dan kan je met je Dinercheque ook kiezen voor een proeverijtje van vijf halve slices. Of wil je een keer het Italiaanse platbrood uitproberen? Ook vegetarische salades en pizza’s zijn er volop, dus vegetariërs vinden zeker iets van hun gading. Ben je helemaal voldaan na al deze lekkernijen, dan kan je tot slot een van de traditionele desserts nemen waar de Italianen zelf altijd dol op zijn. Dat smaakt goed!

Dit Italiaanse restaurant is gelegen aan het sfeervolle Rabbijn Maarsenplein in Den Haag. De gemoedelijke sfeer, de gezellige inrichting én de aardige bediening maken dat je hier graag terugkomt. Wat wil je nog meer, zou je zeggen? Laten nu ook de prijzen heel betaalbaar zijn. Ten slotte kan je kinderen makkelijk meenemen naar deze eetgelegenheid, want als ze even iets anders willen doen kunnen ze hier lekker spelen en tekenen. Zo is iedereen tevreden. Besteed je Dinercheque of je Dinerbon in Romeinse stijl bij Pazze e Pizze en waan je even in Rome.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10