Stocks and Bonds

Dinerbon Den Haag Stocks and Bonds
Adres
Noordeinde 33
2514GC Den Haag
Telefoon
070 2099000
Dinerbon Den Haag Stocks and Bonds
Dinerbon Den Haag Stocks and Bonds
Dinerbon Den Haag Stocks and Bonds
Dinerbon Den Haag Stocks and Bonds

Brasserie Stocks and Bonds ligt op een toplocatie aan het chique Noordeinde in Den Haag, schuin tegenover het werkpaleis van koning Willem Alexander. De naam van dit sfeervolle restaurant verwijst naar de aandelen en obligaties die in vroeger tijden verhandeld werden in dit voormalige bankgebouw dat stamt uit 1883. Het schitterend gerestaureerde pand is een attractie op zich, met een authentiek interieur in art-decostijl met veel marmer, houten vloeren en glas in lood. Hier kun je in stijl ontbijten, lunchen, dineren of genieten van een drankje in de bar. Boven het restaurant is het al even fraaie Hotel Indigo gevestigd met 63 prachtige designkamers. Wie een bijzondere vergaderlocatie zoekt is hier ook aan het juiste adres. De voormalige bankkluis in het souterrain is tegenwoordig een exclusieve vergaderruimte vol decoraties en details die verwijzen naar de oorspronkelijke financiële functie. Brasserie Stocks and Bonds is de perfecte locatie voor een gezellige onderbreking of afsluiting van een dagje shoppen in de Haagse binnenstad. Het vriendelijke personeel zal graag je Dinerbon of Dinercheque accepteren.

Op de menukaart van Stocks and Bonds vind je vooral klassiekers zoals steaks, burgers en visschotels, maar dan wel tot in de perfectie bereid. Voor vegetariërs zijn er diverse salades en pastagerechten zonder vlees verkrijgbaar. Op de aparte lunchkaart staan bovendien diverse sandwiches, uitsmijters en een steeds wisselende huisgemaakte soep van seizoensgebonden groenten. Vroege vogels kunnen hier ook heerlijk en in alle rust ontbijten, een fijn begin van je drukke werkdag of bezoek aan de hofstad. In dit restaurant kom je graag terug!

Brasserie Stocks and Bonds is op maandag t/m vrijdag geopend van 06:30 uur tot 22:00 uur en in het weekend van 07:00 uur tot 22:00 uur. Het restaurant ligt aan de rand van het grote winkelgebied in het Haagse centrum en bekende bezienswaardigheden zoals het Binnenhof en museum Het Mauritshuis liggen op korte loopafstand. De locatie is uitstekend bereikbaar per tram en bus. Vanaf station Den Haag Centraal loop je er in ongeveer twintig minuten naartoe. Als je met de auto komt kun je parkeren in Parkeergarage Noordeinde schuin tegenover het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10