Tian Tian Sushi

Dinerbon Den Haag Tian Tian Sushi
Adres
Apeldoornselaan 221
2573 LI Den Haag
Telefoon
070 2113388
Dinerbon Den Haag Tian Tian Sushi
Dinerbon Den Haag Tian Tian Sushi
Dinerbon Den Haag Tian Tian Sushi

Tian Tian Sushi is – zoals de bedrijfsnaam al gedeeltelijk doet vermoeden – een Japans sushi- en grillrestaurant dat gevestigd is aan de Apeldoornselaan 221 in Den Haag. Het etablissement bevindt zich in een hoekpand zodat je vanaf de praktisch alle zitplaatsen in het restaurant zicht hebt op het Haagse leven van alledag dat aan je voorbij trekt. De inrichting van Tian Tian Sushi is fris, strak en modern met Japanse invloeden, zonder dat deze overheersend overkomen. Het vriendelijke personeel van dit restaurant staat van het begin tot aan het eind van je verblijf voor je klaar om je culinair in de watten te leggen en geeft je desgewenst ook gericht (smaak)advies over de verschillende gerechten die op de menukaart prijken. Tian Tian Sushi is elke dag van de week van 12 uur ‘s middags tot half 10 ‘s avonds geopend. Het restaurant kan er ook voor zorgen dat je hun sushi thuisbezorgd krijgt, maar hou er in dat geval rekening mee dat je de bezorger dan NIET met je dinerbon of dinercheque kunt betalen.

Als je de menukaart van dit restaurant onder ogen krijgt zal je aangenaam verrast zijn over het feit dat er nog veel meer Japanse lekkernijen dan alleen maar sushi worden geserveerd. Je kunt je Oosterse smulfestijn bijvoorbeeld van start laten gaan met een soep of gebakken banaan, garnalensaté of loempia als voorgerecht kiezen. Heb je geen zin in sushi als hoofdgerecht, dan biedt Tian Tian Sushi je ook tal van alternatieven aan in de vorm van onder meer nasi-, bami- en mihoengerechten. Ook is het mogelijk om bij dit restaurant van overheerlijke groente-, eier- en vleesgerechten te smikkelen terwijl er ook voor vegetarische gasten een meervoudig menu-aanbod beschikbaar is. Uiteraard omvat de menukaart van Tian Tian Sushi ook een imponerend groot aantal verschillende sushi-varianten, zodat er in het complete culinaire aanbod gegarandeerd overheerlijke gerechten te vinden zijn waarmee je je smaakpapillen optimaal kunt verwennen.

Is het tijd geworden om je Japanse eetfestijn af te sluiten en presenteert het personeel van Tian Tian Sushi je de rekening voor alle genuttigde dranken en spijzen, dan kun je voor het betalen ervan vanzelfsprekend (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10