De Hoff'nar

Dinerbon Dordrecht De Hoff'nar
Adres
Talmaweg 10
3317 RB Dordrecht
Telefoon
078 6180466
Dinerbon Dordrecht De Hoff'nar
Dinerbon Dordrecht De Hoff'nar

Middenin de Dortse woonwijk Crabbehoff ligt – aan de Talmaweg 10 – het gelijknamige kasteel. Het voormalige koetshuis van dit kasteel doet tegenwoordig dienst als Restaurant De Hoff’nar. De unieke locatie van dit horecabedrijf geeft gegarandeerd extra cachet aan je smakelijke avondje uit. Het knusse historische gebouwtje is inmiddels uitgebreid met een fraaie serre, waar het het hele jaar goed toefen is. Een bezoek aan De Hoff’nar betekent sowieso in een luxe, intieme, ietwat romantische ambiance smullen van tal van verrassende en vooral ook overheerlijke gerechten, die de chef-kok uit alle windstreken voor je heeft verzameld. De keuken van deze eetgelegenheid is van dinsdag tot en met zaterdag van 6 uur tot half 10 ‘s avonds geopend. Op zondag en maandag kun je er echter niet met je dinerbon of dinercheque terecht, want dan is het restaurant gesloten.

Ben je net als de chef-kok van De Hoff’nar een culinaire avonturier, dan is de kans groot dat je dit restaurant regelmatig gaat bezoeken. De verschillende gerechten die in dit etablissement geserveerd worden, hebben doorgaans een traditionele basis, waar vervolgens een moderne, unieke twist aan wordt gegeven. Daarbij wordt natuurlijk niet uit het oog verloren dat het eindresultaat ook echt lekker moet smaken. Besef daarnaast dat er in de keuken van De Hoff’nar alleen maar ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit worden gebruikt, zodat je er absoluut zeker van kunt zijn dat je er ook echt volop van zult smullen. Alleen al de olijfolie die in dit restaurant gebruikt wordt is wat dat betreft al een goed voorbeeld. Deze wordt namelijk rechtstreeks uit Italië geïmporteerd en is afkomstig van de betrekkelijk kleine olijfgaard van het exclusieve Albergo Villa Marta hotel in Lucca. Een groot deel van de wijnen die in De Hoff’nar geschonken worden komen op hun beurt rechtstreeks uit Griekenland. Omdat de chef-kok tijdens het bereiden van de verschillende gerechten graag van verse seizoensproducten gebruikmaakt, wisselt het culinaire aanbod op de menukaart regelmatig.

Restaurant De Hoff’nar in Dordrecht is een officiële acceptant van de dinercheque en de dinerbon. Je kunt er aan het einde van je smakelijke verblijf dus zonder problemen al je verorberde lekkernijen mee betalen.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10