Gasterij 't Sas

Dinerbon Goedereede Gasterij 't Sas
Adres
Markt 3
3252 BC Goedereede
Telefoon
0187-492925
Dinerbon Goedereede Gasterij 't Sas

Gasterij ’t Sas is de meeste gezellige eetgelegenheid in het pittoreske plaatsje Goedereede. U kunt hier in een oud-Hollandse huiskamersfeer genieten van heerlijke gerechten die met passie en liefde voor u worden bereid. Bovendien accepteren ze bij Gasterij ’t Sas ook uw Dinerbon! Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel: u bent de gast en zo zult u ook behandeld worden. In het knusse restaurant kunt u terecht voor de lekkerste koffie en thee met zelfgemaakt gebak, heerlijke lunchgerechten en een uitgebreid diner. Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

Op de menukaart van Gasterij ’t Sas vindt u zowel vis- als vleesgerechten. Maar ook de vegetarische gast kan hier uitstekend uit de voeten. Bijzonder is ook dat het keukenteam graag werkt met eerlijke producten uit de eigen omgeving. Proef de heerlijkste streek- en seizoengerechten in ruil voor uw Dinerbon! Wat dacht u bijvoorbeeld van de gevulde varkenshaas met brie en rauwe ham of de rode poonfilet op een bedje van spinazie met remouladesaus? Een mooi glas witte of rode wijn zal hier heerlijk bij smaken. Vraag ook gerust naar de beste wijn-spijscombinaties bij een van de medewerkers.

Bent u ook zo dol op heerlijke zoete desserts? Dan zit u bij Gasterij ’t Sas wel goed met uw Dinercheque. Ook bij de nagerechten ziet u regelmatig invloeden van de regio terug. Probeer bijvoorbeeld eens de verse Goereese bolus met Zeeuwse bolusijs. Geniet van een avondje uitgebreid smullen bij Gasterij ’t Sas! Het enthousiaste team staat al voor u klaar.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10