Bella Milano Krimpen

Dinerbon Krimpen Aan Den IJssel Bella Milano Krimpen
Adres
Waardzicht 5
2922 HM Krimpen Aan Den IJssel
Telefoon
0180 51 85 94
Dinerbon Krimpen Aan Den IJssel Bella Milano Krimpen

Welkom bij Bella Milano. Bij dit restaurant beleeft u niet zomaar een avondje uit. Hier geniet u van de heerlijkste gerechten in een uniek decor met op zaterdag en zondag sfeervolle en gezellige live-muziek. De versheid van de huisgemaakte Italiaanse gerechten doen u wegdromen naar zonovergoten streken aan de Middellandse Zee en nemen u mee op een culinaire ontdekkingsreis. Beleef het zelf met uw Dinerbon of Dinercheque.

Bella Milano serveert overwegend Italiaanse gerechten met hier en daar een knipoog naar de Franse en Spaanse keuken. De kaart bevat een keur aan heerlijke gerechten uit de keukens rond de Middellandse Zee. Alle ingrediënten zijn vers. Zelfs de pasta is zelf gedraaid en de pesto is volgens eigen receptuur bereid. Echt genieten dus! Met uw Dinercheque heeft u ruime keuze aan heerlijke gerechten. Zo vindt u een authentieke carpaccio en vitello tonato op de kaart, diverse pizza’s die tegemoetkomen aan de wensen van de vlees-, vis-, en vegaliefhebber en heerlijke geflambeerde specialiteiten. Uiteraard is het aanbod aan mooie wijnen ook groot. De wijnen op de kaart zijn zorgvuldig geselecteerd en bestaan uit zowel de dagelijkse drink- en maaltijdwijnen als de meer exclusieve wijnen. De vriendelijke bediening adviseert u graag over welke wijn het beste bij uw gerecht past.  

Of u nu buiten op het beschutte terras zit of warm en gezellig binnen van een heerlijke maaltijd geniet; bij Bella Milano beleeft u ongetwijfeld een onbezorgde en onvergetelijke avond met uw Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10