BelAir Diner

Dinerbon Leiden BelAir Diner
Adres
Noordeinde 49
2311CB Leiden
Telefoon
071 542 7446
Dinerbon Leiden BelAir Diner

In Amerikaanse speelfilms zie je regelmatig de wegrestaurants en fastfoodzaken in retrostijl langskomen. Deze restaurants zijn volledig in jaren 50 stijl, met typische vormen en pastelkleuren. Met je Dinerbon kun je nu in Leiden ook een dergelijk Amerikaans jaren 50 restaurant bezoeken. BelAir Diner is een typisch restaurant in retrostijl, met zitbanken, barkrukken en nummerplaten en posters van Amerikaanse zangers en acteurs aan de wand. Hier dompel je jezelf onder in de jaren 50 sfeer met uiteraard het bijpassende Amerikaanse eten. En dat alles in klassieke Amerikaanse kleuren wit en rood. Maar je neemt je Dinercheque natuurlijk niet voor niets mee, want je kunt hier ook heerlijk eten.

Echt Amerikaans eten

Amerikanen zijn verzot op grote porties en grote stukken vlees en burgers. Dit is nu exact wat je krijgt met je Dinerbon bij BelAir Diner in Leiden. Als je de kaart voor je krijgt, zie je allemaal gerechten waarvan je wel eens gehoord had, maar nog nooit geproefd. Als starter bijvoorbeeld een soep van crispy onion rings of een lekkere bagel met roomkaas. Of vind je een carpaccio van angus vlees ook wel interessant? Er is ook een enorme keuze uit Amerikaanse hoofdgerechten, waarin gegrilde vleesgerechten centraal staan. Bijvoorbeeld een lekkere t-bone steak of ribeye stick en een lekkere kip. Uiteraard kun je niet onder de hamburgers uit. De black angus burger is de specialiteit van Bel Air Diner, maar je kunt ook kiezen voor de Elvis burger of de James Dean burger. Ook zijn er diverse vegetarische gerechten te verkrijgen. Na het diner is het tijd voor een typisch Amerikaans dessert, zoals muffins, cheesecake of ijs en milkshakes. Ook kinderen komen aan hun trekken met enkele speciale kindermenu's.

Beer and burger day

Elke dinsdag is het beer and burger day. Als je op dinsdags een stressvolle werkdag achter de rug hebt, breng je even een bezoekje aan BelAir Diner en neem je je Dinercheque mee, want voor € 10,- ontvang je een Amerikaans biertje en een lekkere burger om even bij te komen in een authentiek Amerikaans ambiance. Breng ook een bezoek terug in de tijd en geniet van een echt Amerikaans diner in jaren 50 stijl.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10