Het Prentenkabinet

Dinerbon Leiden Het Prentenkabinet
Adres
Kloksteeg 25
2311 SK Leiden
Telefoon
071 5126666
Dinerbon Leiden Het Prentenkabinet
Dinerbon Leiden Het Prentenkabinet
Dinerbon Leiden Het Prentenkabinet
Dinerbon Leiden Het Prentenkabinet

Breng je een bezoekje aan Leiden? Neem dan je Dinerbon mee en ga langs bij het Prentenkabinet. Dit restaurant ligt in de fraaie oude Pieterswijk, gelegen in een eeuwenoud pand. Er hangt een bijzondere en authentieke sfeer in het restaurant, dit maakt het Prentenkabinet tot één van de mooiste en kenmerkende restaurants van Leiden. Maak het bezoek aan Leiden onvergetelijk en sla het Prentenkabinet niet over. Zoek je Dinercheque op en kom hier genieten tijdens een gezellige avond.

De menukaart is gebaseerd op de Frans/Internationale keuken. De dinerkaart is uitgebreid, je hebt keuze uit voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en ook de desserts mogen natuurlijk niet ontbreken. Een kleine greep uit de menukaart: Zeeuwse oesters, cevishe van zeebaars, tarte tatin van rode ui en dadels, gebakken runder bavette en eendenborst. Als je voor een drie-gangen menu gaat (voor-, hoofd- en nagerecht) betaal je €39,95. Ook is er een speciale 'bites menu' beschikbaar. De chef kok serveert zes gerechtjes voor een prijs van €47,95. Betaal het uitgebreide diner gerust met je Dinerbon.

Van donderdag tot en met zondag kan je vanaf 12.30 uur ook bij het Prentenkabinet terecht voor een lunch. Bij het Prentenkabinet ga je niet voor een simpele lunch, maar voor een luxe lunch. Ook op de lunchkaart heb je zelfs keuze uit voor- en nagerechten. Veel van de gerechten op de dinerkaart vind je terug op de lunchkaart, zoals carpaccio en gebakken vis of vlees van de dag. Tevens is er een zeer uitgebreide wijnkaart aanwezig. Laat je gerust adviseren door één van de medewerkers over de wijnen.

Het Prentenkabinet is iedere dag geopend. Zoals aangegeven op donderdag tot en met zondag al vanaf 12.30 uur. Op maandag tot en met woensdag vanaf 17.00 uur. Weet jij al wie je uitnodigt om in stijl te gaan dineren in dit restaurant met je Dinercheque?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10