Fratelli Naaldwijk

Dinerbon Naaldwijk Fratelli Naaldwijk
Adres
Herenstraat 9
2671HX Naaldwijk
Telefoon
0174 507395

Woon je in Zuid-Holland? Of ben je daar toevallig eens in de buurt? Neem dan vooral je Dinerbon mee als je lekker en authentiek Italiaans wilt eten en kom naar Fratelli in Naaldwijk. Dat Fratelli geliefd is, blijkt wel uit het aantal vestigingen van Fratelli. Naast Naaldwijk zijn er nog zeven Zuid-Hollandse dorpen met een Fratelli vestiging. Bij Fratelli kom je met je Dinercheque om je helemaal onder te dompelen Italiaanse sferen op hoog niveau. Fratelli is niet zomaar een pizzeria, maar een volwaardig Italiaans restaurant met heerlijke gerechten die zijn gemaakt van originele en verse Italiaanse ingrediënten. Kom dus ook eens een kijkje nemen en vooral om te proeven naar Fratelli in Naaldwijk.

Het menu van Fratelli Naaldwijk

In een gezellige en stijlvolle ambiance, maak je met je Dinerbon kennis met het menu van Fratelli. Wil je als voorgerecht starten met antipasta? Hiervoor staan heerlijke kleine voorgerechten op het menu van echte authentieke Italiaanse kwaliteit en met Italiaanse kruiden en groenten. Ook een lekkere soep is mogelijk of gefrituurde inktvisringen of gebakken garnalen. Een lichte salade vooraf kan natuurlijk ook. Het voorgerecht is de opmaat naar het hoofdgerecht, waarbij je het niet makkelijk krijgt met de keuze. Daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende pastagerechten. Spaghetti, cannelloni, tagliatelle of ravioli, waar jij maar zin in hebt. Je wilt geen pasta? Gebruik je Dinercheque dan voor één van de vlees- of visgerechten. Je geniet dan van ossenhaas, kalfsvlees rib eye of zalm, tonijn of gamba's. Al deze gerechten uiteraard volgens Italiaans recept gebakken en gekruid met heerlijke Italiaanse kruiden.

Of wil je pizza?

Maar natuurlijk kun je ook bij een authentiek Italiaans restaurant terecht voor een lekkere pizza. Bij Fratelli gaat het om echte authentieke Italiaanse pizza's. Fratelli heeft 16 verschillende pizza's op het menu staan. Van de bekende standaard pizza's zoals de Margherita en de Salami, tot ook wat minder bekende pizza's, zoals een pizza met zeevruchten of met speciaal gekruid vlees en huisgemaakte knoflooksaus. En neem je de kinderen mee naar Fratelli, dan kunnen zij een keuze maken uit de kindergerechten op de kaart. Bijvoorbeeld een kinderpizza, kinderspaghetti of kipschnitzel en patat.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10