Presso

Dinerbon Noordwijk Presso
Adres
Hoofdstraat 42
2202GC Noordwijk
Telefoon
06 14043118
Dinerbon Noordwijk Presso

Lunchroom Presso vind je in het winkelhart van Noordwijk aan de Hoofdstraat 42. Het is de perfecte plek om bijvoorbeeld na een lange strandwandeling even op je gemak te relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. De deuren van de lunchroom zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend vanaf 9 uur ‘s ochtends en op zaterdag, zondag en maandag vanaf half 10 ‘s ochtends. Op alle dagen van de week sluit Presso om half 7 ‘s avonds. Uitbater Mark zorgt voor een hartelijke ontvangst en doet z’n uiterste best om het de klanten naar hun zin te maken. Met het oog op het toeristische karakter van Noordwijk is Presso niet alleen maar geliefd bij Nederlanders, maar valt de horecagelegenheid ook goed in de smaak bij Duits- en Engelstalige gasten die bijvoorbeeld voor hun vakantie de badplaats bezoeken.

Met het oog op de openingstijden van Presso moge het duidelijk zijn dat je er vooral terecht kunt voor het nuttigen van een smakelijk ontbijt en een overheerlijke lunch. De ingrediënten die hiervoor gebruikt worden zijn gegarandeerd vers, zodat je smaakpapillen volop verwend zullen worden. Uiteraard kun je in deze lunchroom ook met je dinerbon of dinercheque terecht voor een dampende kop koffie of thee, die je desgewenst kunt vergezellen met heerlijke huisgemaakte patisserie. Ook als je de voorkeur aan glutenvrije producten geeft ben je bij Presso aan het juiste adres, want de lunchroom heeft ook onder meer glutenvrije bagels en appeltaart in haar dagelijkse assortiment opgenomen. In de zomermaanden is de lunchroom daarnaast een erg populaire pleisterplaats voor liefhebbers van ambachtelijk bereid ijs. Presso biedt je wat dat betreft namelijk keuze uit ruim 20 verschillende smaken!

Ben je een regelmatig terugkerende klant van Presso, dan is de kans groot dat uitbater Mark je uitnodigt voor besloten evenementen, zoals een wijnproeverij. Voor dit soort besloten bijeenkomsten kun je in de regel niet met je dinercheque of dinerbon betalen. Voor het afrekenen van alle andere spijzen en dranken waar je bij Lunchroom Presso volop van gesmikkeld hebt is dat natuurlijk geen enkel probleem en geldt het beschikbare saldo als geaccepteerd betaalmiddel.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10