Villa Beukenhof

Dinerbon Oegstgeest Villa Beukenhof
Adres
Terweeweg 24
2341 CR Oegstgeest
Telefoon
071 7200909
Dinerbon Oegstgeest Villa Beukenhof
Dinerbon Oegstgeest Villa Beukenhof
Dinerbon Oegstgeest Villa Beukenhof

Villa Beukenhof is een luxury vintage hotel restaurant dat te vinden is aan de Terweeweg 2-4 in Oegstgeest. Het horecacomplex omvat naast een hotel ook een bar annex lounge en een restaurant, die beide van een luxueus, warm interieur zijn voorzien zodat je je er snel behaaglijk thuis zult voelen. Volgens gastronomische kenner is Villa Beukenhof hét verborgen plekje van de Randstad waar je ‘stiekem’ van al het goede op gebied van culinaire verwennerij kunt genieten. Wil je zelf letterlijk en figuurlijk luxe dineren bij dit exclusieve etablissement dan is het sowieso aan te raden om vooraf te reserveren, zodat eventuele teleurstellingen worden voorkomen. Het restaurant van Villa Beukenhof is uitsluitend beschikbaar voor het diner en daarvoor dagelijks tussen half 6 in de vooravond en half 10 ‘s avonds geopend. Wil je ook gebruik maken van de luxe faciliteiten van de bar, dan kun je daar al vanaf 12 uur ‘s middags terecht.

Als je het saldo van je dinerbon of dinercheque in het restaurant van Villa Beukenhof wilt besteden en daarbij kiest voor het concept De Franse Tafel, dan moet je er wel rekening mee houden dat je smaaktechnisch de touwtjes volledig uit handen geeft aan de chef-kok die uiteindelijk bepaalt welke gerechten er aan je geserveerd zullen worden. Wil je toch liever zelf kiezen, dan zijn er ook voldoende a la carte opties beschikbaar die op hoofdlijnen een link met de Franse keuken hebben. Omdat de chef-kok tijdens de bereiding van de verschillende gerechten uitsluitend met écht verse ingrediënten en vooral ook met seizoensproducten werkt, verandert het smakelijke aanbod op de menukaart geregeld. Heb je geen zin in groots en uitgebreid tafelen, maar heb je wel lekkere trek die je op een luxe manier wilt stillen? Kies dan voor de high tea of de alcoholische variant daarop die bij Villa Beukenhof wines & bites wordt genoemd. Voor welke optie je ook kiest, je smaakpapillen worden bij dit etablissement dankzij de exquise dranken en spijzen gegarandeerd op aangename wijze verwend.

Aan het einde van je culinaire verblijf bij Villa Beukenhof kun je de rekening van al je genuttigde spijzen en dranken vanzelfsprekend gedeeltelijk of volledig betalen met het beschikbare tegoed van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10