Looxs Bar & Kitchen

Dinerbon Oud Beijerland Looxs Bar & Kitchen
Adres
Havendam 16
3262 AE Oud Beijerland
Telefoon
0186 617770
Dinerbon Oud Beijerland Looxs Bar & Kitchen
Dinerbon Oud Beijerland Looxs Bar & Kitchen
Dinerbon Oud Beijerland Looxs Bar & Kitchen

Lekkere wijnen, mooie cocktails en shared dining

Probeer bij LOOXS bar & kitchen in Oud Beijerland lekkere wijnen, mooie cocktails uit en geniet met je dinerbon van shared dining. Er wordt gewerkt met mooie producten, zonder al te veel gedoe. Of je nu langs wilt koment voor een diner of een lunch, voor een borrel of voor een koffie, met je dinerbon ben je altijd van harte welkom bij LOOXS bar & kitchen in Oud Beijerland. Ook voor evenementen zoals bruiloften en vergaderingen zijn er voldoende mogelijkheden. Hier kun je gebruik maken van The Boardroom of het mooie terras van LOOXS bar & kitchen in Oud Beijerland. Met wie kom jij langs

Maak kennis met de Chef’s table van LOOXS bar & kitchen in Oud Beijerland

Wil je tijdens een avondje uit net even wat extra aandacht? In dat geval kun je met je dinercheque aanschuiven aan de Chef’s table van LOOXS bar & kitchen in Oud Beijerland. Het restaurant biedt een geweldig uitzicht op de haven en je geniet van grill gerechten, sea food en shared dining. Het personeel van LOOXS bar & kitchen in Oud Beijerland kan je ook uitstekend adviseren over bijpassende wijnen. Liever een exotische cocktail? Deze wordt met alle liefde voor je gemaakt achter de bar.

LOOXS bar & kitchen in Oud Beijerland serveert biologische kazen uit binnen- en buitenland

LOOXS bar & kitchen in Oud Beijerland serveert biologische kazen uit binnen- en buitenland. Maar ook Italiaanse en Spaanse ham en flammkuchen behoren tot de mogelijkheden. Dat wordt goed genieten met je dinercheque! De meeste gerechten worden gemaakt in de eigen houtskooloven. En dat proef je! Je geniet van een authentieke smaak. Benieuwd naar de menukaart van LOOXS bar & kitchen in Oud Beijerland? Neem in dat geval eens een kijkje online.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10