Plantage 87

Dinerbon Oude Wetering Plantage 87
Adres
Plantage 87
2377AE Oude Wetering
Telefoon
+31 (0)71 542 7733
Dinerbon Oude Wetering Plantage 87
Dinerbon Oude Wetering Plantage 87

Puur en (h)eerlijk eten met je dinerbon doe je bij Plantage 87

Kom jij binnenkort puur en (h)eerlijk eten met je dinerbon bij Plantage 87? Het personeel heet je van harte welkom in het sfeervolle restaurant waar een leuke ambiance hangt. Je zult je er direct thuis voelen en je hebt de keuze uit een breed scala aan gerechten. De naam Plantage 87 grijpt terug op de mooie groentetuin die op steenworp afstand van het restaurant gelegen is. in de polder van Roelofarendsveen vindt je dan ook tal van pure en eerlijke producten.

De mooiste producten groeien in de eigen groentetuin van Plantage 87

Bij Plantage 87 weten ze al jaren wat goed en lekker eten is. Daarom worden er in de keuken regelmatig de mooiste en beste producten uit de eigen groentetuin gehaald. Hier bloeien en groeien in alle rust en ruimte en stilte de beste ingrediënten voor alle gerechten op de veengrond. De producten zijn zelf gezaaid, worden zelf verzorgd en zelf geoogst. Dat wil jij toch ook een keer proberen? Aarzel in dat geval niet langer en reserveer eenvoudig en snel met je eigen dinercheque.

Plantage 87 is van woensdag tot en met zondag voor je geopend

Wanneer breng jij een keer een bezoek aan Plantage 87? Met je dinercheque ben je van woensdag tot en met zondag van harte welkom. Voor de lunch is het restaurant van 12.00 uur - 15.00 uur geopend en voor het diner is het restaurant van 18.00 uur - 22.00 uur geopend. Om er zeker voor te zijn dat het personeel voor jou een tafel gedekt heeft, doet het je zeker goed om van tevoren even een reservering te maken. Zo weet je zeker dat het team van Plantage 87 ook jou hartelijk kan ontvangen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10