Bistro Basic

Dinerbon Papendrecht Bistro Basic
Adres
P.S. Gerbrandystraat 6
3354 BW Papendrecht
Telefoon
078 6153752
Dinerbon Papendrecht Bistro Basic
Dinerbon Papendrecht Bistro Basic
Dinerbon Papendrecht Bistro Basic

Bistro Basic, een pareltje in Papendrecht

Voor de lekkerbekken in Papendrecht en omgeving: kom naar Bistro Basic. Wil je even weg uit de drukte en genieten van heerlijke gerechten in een knusse warme sfeer? Lekker met zijn tweeën of met de familie? Bij Bistro Basic ben je echt op de juiste plek aangekomen. Ben je in het bezit van een dinerbon of dinercheque? Neem die dan mee, want daar kun je mee afrekenen in Bistro Basic.

Het restaurant is netjes en modern ingericht; warme kleuren en atmosfeer, kortom gezellig. Wat opvalt is dat er tussen de tafels lekker veel ruimte is. Dat is in sommige bistro's wel eens anders. Bij Bistro Basic kun je makkelijk aanschuiven en opstaan zonder andere gasten lastig te moeten vallen. Bijkomend voordeel is, dat een privé conversatie ook privé blijft.

Back to Basic

Bij Bistro Basic wil men terug naar de basis en hier betekent dat verse producten, vers bereidt, een voortreffelijke service en dat alles tegen een betaalbare prijs. Daar staan ze voor en dat maken ze ook echt waar. Je kunt zelf jouw drie gangen menu samenstellen. Bij het lezen van de kaart loopt het water al in de mond. Wil je liever frietjes in plaats van gekookte aardappeltjes? Geen probleem, doen ze gewoon.

De bediening is zeer correct en vooral vriendelijk. De borden met de gerechten zijn prachtig opgemaakt. Je ziet dat er het eten hier met veel vakmanschap, creativiteit en liefde wordt klaargemaakt. De klanten worden in de watten gelegd. Het enige wat je als klant te doen staat, is volop genieten van een heerlijke maaltijd en van jouw tafelgezelschap.

Ook met de kinderen back to Basic

Bij de bistro hoort ook een snackbar met dezelfde “basic service”; alles vers bereid. Dus ook na een stevige wandeling door de mooie natuur van de Alblasserwaard met de kinderen, kun je hier lekker uitrusten en weer “op krachten komen”. Vergeet de dinerbon of dinercheque niet! Dat scheelt weer bij het afrekenen.

Bistro Basic is echt het pareltje in de Alblasserwaard. Je kunt ze vinden aan de P.S. Gerbrandystraat 6 in Papendrecht. Kom je met een wat groter gezelschap? Dan is reserveren wel zo handig: 078-6153752.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10