Fratelli Pijnacker

Dinerbon Pijnacker Fratelli Pijnacker
Adres
Raadhuisplein 1
2641DR Pijnacker
Telefoon
015 8200233
Dinerbon Pijnacker Fratelli Pijnacker

Fratelli is hét Italiaanse specialiteitenrestaurant in Pijnacker, dat er gevestigd is in ‘t Witte Huis aan het Raadhuisplein 1. Het smaakvolle interieur van dit markante historische gebouw levert een warme, luxueuze ambiance op waarin je in alle rust kunt genieten van overheerlijke Italiaanse spijzen en dranken. Het restaurant is verdeeld in verschillende eetzalen, waardoor er een ruim aantal zitplaatsen beschikbaar is. Desondanks is het met het oog op de grote populariteit van deze eetgelegenheid aan te raden om vooraf te reserveren. Het etablissement beschikt ook over een eigen terras, zodat je er op de dagen dat het Hollandse weer het toelaat er ook buiten van een hapje en een drankje kunt genieten. Bij restaurant Fratelli kun je elke dag van de week van 12 uur ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

De keukenbrigade van het restaurant trakteert de gasten op luxe, fijne Italiaanse gerechten, die in veel gevallen seizoensgebonden zijn. Dat geeft je de garantie dat er met echt verse ingrediënten wordt gewerkt. Daarnaast biedt de menukaart je volop keuze om naar eigen wens een smakelijk 3-gangendiner samen te stellen. Het voorgerecht kan daarbij bestaan uit soep, salade of een antipasti, zoals calamari fritti (gefrituurde inktvisringen) of parmigiana di melanzane (kruidige aubergines met mozzarella, tomatensaus en basilicum). Voor wat betreft het hoofdgerecht biedt Fratelli je onder meer keuze uit verschillende vlees- en visgerechten. Maar zoals je van een rechtgeaard Italiaans restaurant mag verwachten worden er ook talrijke pastavarianten geserveerd, waaronder de klassieke spaghetti Bolognese en de exclusievere tagliolini al tartufo nero (verse tagliolini met verse truffel, die aan tafel in parmigiano reggiano wordt bereid). Om het Italiaanse smaakpalet compleet te maken biedt Fratelli haar klanten tevens de mogelijkheid om er een pizza te bestellen. Wat dat betreft biedt de menukaart je alle standaard pizzaklassiekers, zoals de pizza Margherita, Hawaï en Napolitana, maar kun je ook kiezen voor uniekere pizzasmaken, waaronder de pizza taco of de pizza parma.

Alle dranken en spijzen die je bij Fratelli nuttigt kun je aan het eind van je bezoek aan het restaurant gewoon (deels) afrekenen met het saldo van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10