Idz Heerlijk

Dinerbon Rijswijk Idz Heerlijk
Adres
Herenstraat 8
2282 BT Rijswijk
Telefoon
070 4449578
Dinerbon Rijswijk Idz Heerlijk
Dinerbon Rijswijk Idz Heerlijk
Dinerbon Rijswijk Idz Heerlijk

Lunchroom en restaurant Idz Heerlijk is gevestigd in een sfeervol pand aan de Herenstraat in Rijswijk (ZH). Eigenaresse Els Fisher groeide op in deze gezellige winkelstraat en opende in 2016 een paar deuren van haar geboortehuis haar eigen horecagelegenheid. De opvallende naam is niet alleen een verbastering van het Engels-Nederlandse ‘It’s Heerlijk’, maar Els Fisher koos deze naam ook als verwijzing naar haar steun en toeverlaat, echtgenoot Idzard, die Idz wordt genoemd.

Idz Heerlijk neemt duurzaamheid serieus. Al bij de inrichting van het pand lag de nadruk op het (her)gebruik van duurzame materialen. Voor de betimmering van de wanden is sloophout gebruikt, het meubilair bestaat zoveel mogelijk uit hergebruikte materialen en de vloer is van gerecycled pvc. Ook de bedrijfsvoering is gericht op duurzaamheid en kwaliteit. Verse ingrediënten zoals vlees, vis, groente en fruit worden grotendeels ingekocht bij speciaalzaken naast en tegenover het restaurant. Hierdoor kan met minimale voorraden gewerkt worden waardoor er zo weinig mogelijk wordt weggegooid.

Op de menukaart vind je een keur aan huisgemaakte gerechten, zowel warm als koud. De gebruikte producten zoals vlees, eieren en melk zijn zoveel mogelijk biologisch en er wordt koffie en thee van fairtrademerken geschonken. Naast succesnummers als huisgemaakte hamburgers, pannenkoeken en uitsmijters heeft Idz Heerlijk ook de lekkerste broodjes met vleesbeleg, vis en kaas. Voor vegetariërs zijn er diverse salades en schotels met gegrilde groente. Dineren kun je à la carte maar er is ook altijd een wekelijks wisselende ‘Chef Special’. Als het in de zomer mooi weer is kun je heerlijk buiten zitten op het terras. Naast lunch en diner kun je er ook terecht voor een gezellige High Tea, een perfecte onderbreking of afsluiting van een dagje winkelen in Rijswijk!

Idz Heerlijk is op maandag t/m zaterdag geopend vanaf 10:00 uur. De keuken is open tot 20:30 uur. De locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Gasten die met de auto komen kunnen parkeren op een van de parkeerterreinen (Schoolstraat en Het Mallegat) in de omgeving. Een lunch of diner in deze leuke eetgelegenheid kun je uiteraard afrekenen met je Dinerbon of Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10