Afghaans Restaurant Afsana

Dinerbon Rotterdam Afghaans Restaurant Afsana
Adres
Hillelaan 7-11
3072JA Rotterdam
Telefoon
010 2298113
Dinerbon Rotterdam Afghaans Restaurant Afsana
Dinerbon Rotterdam Afghaans Restaurant Afsana

Probeer met je dinerbon verschillende smaken uit de Afghaanse keuken bij Afghaans Restaurant Afsana

Afghaans Restaurant Afsana staat bekend als een authentiek restaurant waar je traditionele gerechten kunt proberen. Je geniet van de mooiste producten met een uitzicht over de Erasmus brug. Kom langs aan de oevers van de Maas en maak een reservering met je dinerbon. Bezoek dit stukje moderne Rotterdam en ga even helemaal terug naar het klassieke Afghanistan. Het team van Afghaans Restaurant Afsana neemt je graag mee naar het authentieke Afghanistan.

Een authentieke inrichting en mooie gerechten staan centraal bij Afghaans Restaurant Afsana

Loop je binnen bij Afsana, dan weet je zeker dat een authentieke inrichting en mooie gerechten centraal staan. Je wordt hartelijk ontvangen een gastvrij ontvangst staat dan ook altijd centraal. Je geniet van een heerlijk drie-gangen diner, waarbij producten uit de Afghaanse streken altijd centraal staan. Kom je graag een keer langs met collega’s, met vrienden, met familie of met partner? Voor zowel grote groepen als kleine groepen is er meer dan voldoende plek. Het personeel van Afghaans Restaurant Afsana ziet je graag verschijnen in Rotterdam. Op welke dag kom jij gezellig langs met je dinercheque?

Kies uit diverse hoofdgerechten en desserts op de veelzijdige menukaart van Afghaans Restaurant Afsana

Afghaans Restaurant Afsana heeft een uitgebreide menukaart en biedt zowel heerlijke hoofdgerechten als typische Afghaanse desserts. Wat voor gerechten probeer je graag uit met jouw dinercheque? Mocht je het lastig vinden om de juiste keuze te maken voor de gerechten, kun je altijd om advies vragen aan het personeel. Ze weten als geen ander de smaken zo goed mogelijk te omschrijven en doen er graag alles aan om het je helemaal naar te zin te maken. Je bent van maandag tot en met zondag van harte welkom in het uitnodigende restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10