Baek Food & Drinks

Dinerbon Rotterdam Baek Food & Drinks
Adres
Blaak 329
3011GB Rotterdam
Telefoon
06 11082355
Dinerbon Rotterdam Baek Food & Drinks
Dinerbon Rotterdam Baek Food & Drinks
Dinerbon Rotterdam Baek Food & Drinks
Dinerbon Rotterdam Baek Food & Drinks

Baek Food & Drinks ligt midden in het centrum van Rotterdam op de hoek van de Blaak en de Keizerstraat. Winkelgebied De Lijnbaan, de Koopgoot en de opvallende Markthal liggen op korte loopafstand, net als verschillende bezienswaardigheden zoals de Kubuswoningen en het Maritiem Museum. Baek Food & Drinks is de perfecte tussenstop tijdens een dag shoppen of een gezellige afsluiting van een bezoek aan deze levendige stad. Het interieur van Baek past helemaal bij de typisch Rotterdamse mentaliteit van ‘doe maar gewoon’. De vormgeving is een tikje industrieel met grote lampen en meubilair van staal en hout. De sfeer is heel relaxt en zelfs huiselijk met een enorme loungebank midden in de zaak. Je kunt binnen plaatsnemen of, als het weer het toelaat, lekker buiten gaan zitten op het zonnige terras. Deze topper onder de Rotterdamse horecazaken is ook zeer geschikt als locatie voor recepties, feesten en bedrijfsuitjes. Het vriendelijke personeel heet je van harte welkom en zal graag je dinerbon of dinercheque accepteren.

Bij Baek Food & Drinks kun je lunchen, dineren en natuurlijk ook gezellig borrelen. Deze zaak is opgezet vanuit de gedachte dat gasten voor heerlijk eten en drinken niet de hoofdprijs hoeven te betalen. Lekker en goed voor een redelijke vergoeding, daar draait het hier om. Op de menukaart vind je onder meer steaks, visschotels en de specialiteit van het huis: de gourmet Baek Burger die al diverse horecaprijzen heeft gewonnen. Voor vegetariërs zijn er diverse uitgebreide maaltijdsalades en heerlijke pastagerechten zonder vlees. Rond lunchtijd zijn de tosti’s met huisgemaakte ketchup en de uitsmijters echte succesnummers bij shoppers en pauzerend personeel van de vele bedrijven in het centrum.

Dit gezellige etablissement is elke dag open. Op maandag t/m woensdag kun je er terecht vanaf 11:00 uur tot 23:00 uur en op donderdag t/m zaterdag van 11:00 uur tot middernacht. Op zondag gaat Baek tegelijk met de meeste winkels open om 12:00 uur en sluit de zaak om 22:00 uur. De bereikbaarheid per tram en bus is uitstekend. Bovendien ligt het metrostation Beurs op nog geen 300 meter afstand.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10