Brasserie Timmerhuis

Dinerbon Rotterdam Brasserie Timmerhuis
Adres
Halvemaanpassage 121
3011 DL Rotterdam
Telefoon
010 2038574
Dinerbon Rotterdam Brasserie Timmerhuis
Dinerbon Rotterdam Brasserie Timmerhuis
Dinerbon Rotterdam Brasserie Timmerhuis

Restaurant Brasserie Timmerhuis: een echte aanrader!

Even zin om iets anders te eten? Kom dan eens naar het Timmerhuis gebouw in Rotterdam, want hier vindt je Brasserie Timmerhuis. Een Surinaams restaurant met een wereld keuken; letterlijk en figuurlijk. Lekker bekken zijn hier op het juiste adres. Zeker als je de smaakpupillen eens wat anders wilt voorzetten en tegelijk jouw dinerbon of dinercheque wilt gebruiken. Heerlijke Surinaamse roti schotels en broodjes. Waan je even op het Zuid Amerikaanse continent, waar het leven net even wat kalmer gaat. Weg uit de drukte, genietend van heerlijke exotische schotels.

Oase in een staalconstructie

De brasserie is ondergebracht in het atrium van het Timmerhuis, een gemeente monument dat tussen 2011 en 2015 geheel gerenoveerd is. Een modern en strak vormgegeven omgeving, waarbij staalconstructies in het atrium de twee torens verbinden. De brasserie is echter als een oase in deze drukke werk- en woonomgeving. Het restaurant heeft een op de omgeving aangepaste moderne inrichting, maar straalt toch veel warmte en gezelligheid uit. Dit komt niet in de laatste plaats door de gastvrouw en gastheer en hun enthousiaste team. De open keuken laat zien dat het eten hygiënisch en met liefde wordt bereid. De open keuken geeft je het idee, dat je gezellig bij hen thuis aan het eten bent. Eten bij Restaurant Brasserie Timmerhuis betekent ongetwijfeld nog een keertje terugkomen om ook de rest van de kaart te proeven!

Ook voor speciale arrangementen

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, trouwdag, dagje uit met de zaak? Met zijn tweetjes of met de hele familie? Voor speciale arrangementen kun je vooraf reserveren. We zeiden het al: een wereldkeuken: vegetarisch, halal, Surinaams, rijsttafel, maar ook voor een tosti ham/kaas bent je hier op de juiste plek. Restaurant Brasserie Timmerhuis is een uitstekende optie om jouw dinerbon of dinercheque te verzilveren. Je vindt Brasserie Timmerhuis in Rotterdam op de Halvemaanpassage 121. Achter het stadhuis, vlak bij het hoofdbureau van de Politie aan het Haagseveer.

LET OP: Diner Cadeau niet te gebruiken in combinatie met andere acties.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10