Chili Time Centrum

Dinerbon Rotterdam Chili Time Centrum
Adres
Westblaak 27
3012 KD Rotterdam
Telefoon
010 4111809
Dinerbon Rotterdam Chili Time Centrum
Dinerbon Rotterdam Chili Time Centrum
Dinerbon Rotterdam Chili Time Centrum

In Rotterdam is het niet lastig om een leuk establishment te vinden om te dineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van Chili Time Centrum? Dit unieke restaurant biedt lekkere hapjes, heerlijke gerechten en fijne drankjes. Geniet van een lekker avondje uit in het centrum van Rotterdam. Met een dinercheque geniet je nog beter van een diner bij Chili Time Centrum.

Ruime keuze

Chili Time Centrum biedt een menukaart met een ruime keuze aan gerechten. Het is mogelijk om een aantal kleine gerechten samen te bestellen en zo een uniek diner zelf samen te stellen. Wat dacht je van Thaise viskoekjes, gekruid vlees of gebakken rijst met groente? Er staat voor iedereen wel iets lekkers op de kaart. Vanwege de ruime keuze is het ook een ideaal restaurant om met het hele gezin te eten. Alle smaken zijn vertegenwoordigd, waardoor iedereen een lekker gerecht kan kiezen.

Vegetarisch

Op de royale menukaart van Chili Time Centrum staan veel vlees- en visgerechten. Maar ook de vegetariërs en zelfs de veganisten hebben genoeg keuze. Zo zijn er veel gerechten met alleen groenten, ei of soja producten. Er is een uitgebreid aanbod voor alle vega's. Dit maakt Chili Time Centrum een populaire plek voor Rotterdamse vegetariërs en veganisten.

Informeel

Het restaurant heeft een informele sfeer en een sfeervol interieur. Je voelt je meteen op je gemak wanneer je het restaurant binnenstapt. Er is geen dresscode en iedereen is welkom. Het is mogelijk om een tafeltje te reserveren bij Chili Time Centrum, maar je mag ook altijd spontaan langskomen.

Wil jij ook genieten van een kruidige maaltijd vol smaak? Geniet dan van de unieke keuken van Chili Time Centrum. Stel zelf jouw menu samen en geniet zo de hele avond van een culinair smaakfestijn. Neem jouw dinerbon mee om extra voordelig te genieten van een heerlijke avond. Heb je een avondje geen zin om te koken? Dan kun je ook altijd gerechten van Chili Time Centrum bestellen en thuis laten bezorgen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10