D'Afrique Food & Drinks

Dinerbon Rotterdam D'Afrique Food & Drinks
Adres
Nieuwe Binnenweg 307A
3021 GH Rotterdam
Telefoon
0614471508
Dinerbon Rotterdam D'Afrique Food & Drinks
Dinerbon Rotterdam D'Afrique Food & Drinks
Dinerbon Rotterdam D'Afrique Food & Drinks
Dinerbon Rotterdam D'Afrique Food & Drinks

Aan de Nieuwe Binnenweg in het hart van het architectonische Rotterdam staat een heerlijk restaurant, waar je met je Dinerbon uniek kunt eten en drinken. Restaurant D'Afrique geeft al aan dat het hier gaat om Afrikaans eten met een Caribische inslag. Het restaurant is opgericht door Jeffrey Ekhator, een Rotterdammer met een Afrikaanse achtergrond. D'Afrique is een restaurant, een bar en een café ineen en hier kun je gezellig lunchen, dineren of een etentje geven voor een groter gezelschap als je een feestje hebt of voor een bedrijfsuitje. Kom ook de smaak van Afrika en de Caraïben proeven in een gemoedelijke en sfeervolle ambiance en vergeet niet je Dinercheque mee te nemen.

De menu's

Bij D'Afrique gaat het niet zo stijfjes aan toe als in Europese restaurant. De kaart geeft dan ook geen keuze uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Hier bestel je gewoon een geheel menu, met lekker veel eten. De kaart zelf heeft maar negen gerechten waar je uit kunt kiezen. Hoewel de keuze niet groot is, is de kwaliteit van het eten goed. Hier geniet je met je Dinerbon van 100% organische ingrediënten, wat zowel lekker als erg gezond is. In de typische Afrikaanse gerechten wordt vooral veel gebruik gemaakt van kip, met daarbij frisse salades, groentes of pittige of minder pittige kruiden. Er zijn ook gerechten waarin kalkoen of rund is verwerkt. Verder zijn er ook menu's van de dag te bestellen. Dit is een compleet menu, zoals een Fish plantain, Fish Jollof Rice, Peper soup of Fish and Fried Yam. Lekker exotisch eten met je Dinercheque in ook nog eens een leuke stad, kom daarvoor naar D'Afrique Food en Drinks. Wil je niet de deur uit, maar wel van Afrikaans eten genieten? Plaats dan een bestelling en het wordt voor jou aan de deur gebracht.

Natuurlijk ook lekker drinken

In de bar en het cafe van D'Afrique kun je een heerlijke drankje komen drinken met je geliefde, je familie of vrienden. Neem een lekkere en verrassende cocktail of misschien wil je wel een lekker kopje Afrikaanse thee of koffie proberen? Uiteraard kun je hier ook voor typisch Hollandse drankjes terecht, zoals warme chocomelk op koude dagen, om toch de Afrikaanse warmte te voelen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10