Evin Restaurant

Dinerbon Rotterdam Evin Restaurant
Adres
Bergweg 313B
3037EN Rotterdam
Telefoon
010 223 5030
Dinerbon Rotterdam Evin Restaurant
Dinerbon Rotterdam Evin Restaurant
Dinerbon Rotterdam Evin Restaurant

Op de bergweg in Rotterdam zit restaurant Evin. Dit is een zeer gastvrij en gezellig restaurant waar authentieke eeuwenoude recepten uit de Turkse keuken van lokale ingrediënten worden geserveerd. Voor iedereen die bekend is met Turkse gerechten, en voor iedereen die eens een exotisch gerecht wil proberen, is dit de ultieme eetgelegenheid om uw Dinerbon te besteden.

In het Evin Restaurant kunt u de ultieme Turkse eetervaring krijgen met uw Dinercheque. U kunt hier de gehele dag terecht. ’s Ochtends staan er uitgebreide ontbijtmogelijkheden op de kaart. Hiertoe behoren de Tavuk çorbası soep, maar ook een Turks broodje omelet met sucuk. ’s Middags staan er dürüm en broodjes op de menukaart. In de avonduren staat de menukaart helemaal vol met een grote diversiteit aan heerlijke gerechten. U kunt beginnen met een koud of een warm voorgerecht, zoals bijvoorbeeld de Antep ezme of Mantar kavurması, respectievelijk. Tussen de hoofdgerechten staan heerlijke grillgerechten, of Izgaralar op zijn Turks. Dit is een zeer groot aantal gerechten, die allemaal heerlijk zijn. Maar u kunt ook kiezen voor een van de pan- of ovenspecialiteiten. Ook de nagerechten zijn allemaal afkomstig uit de Turkse keuken, en ze zijn ook allemaal om te smullen. En achteraf gaat de betaling gewoon met uw dinerbon!

Voor alle liefhebbers van de Turkse keuken is dit de perfecte locatie om uw dinercheque te verzilveren. En nadat u hier hebt gegeten zult u tot de conclusie komen dat u hier toch nog eens terug moet komen om ook te kunnen genieten van alle heerlijke gerechten die u nog niet gehad heeft! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10