Golden Tulip Indian Restaurant

Dinerbon Rotterdam Golden Tulip Indian Restaurant
Adres
Jonker Fransstraat 237
3031AT Rotterdam
Telefoon
010 2143063
Dinerbon Rotterdam Golden Tulip Indian Restaurant
Dinerbon Rotterdam Golden Tulip Indian Restaurant
Dinerbon Rotterdam Golden Tulip Indian Restaurant

Tulip Restaurant Rotterdam staat in het teken van eindeloos genieten van eten, gastvrijheid en een warme ambiance

Tulip Restaurant Rotterdam staat in het teken van eindeloos genieten van eten, gastvrijheid en een warme ambiance. Verse kruiden en ingrediënten worden vakkundig bereid om de pure smaak van uitzonderlijke kwaliteit te garanderen. Tulip Restaurant Rotterdam biedt een erg uitgebreid menu met daarin verschillende soorten vlees (kip, lam, schapenvlees), vis en garnalen en vegetarische gerechten uit het Indiase continent. Kom je binnenkort een keer uit eten met de dinerbon?

Shiva en Santosh zijn zeer innovatieve chefs bij Tulip Restaurant Rotterdam

Shiva en Santosh zijn je graag van dienst bij Tulip Restaurant Rotterdam. Ze hebben in de loop van de jaren aantal geweldige recepten samengesteld, door met verschillende Indiase specerijencombinaties te blijven experimenteren. Hun creatieve genie voor ongebruikelijke combinaties (denk aan geitenkaas, krab en schapenvlees) is het hoogtepunt van het aanbod van trendy Indiaas eten. Met je dinerbon weet je dan ook dat je iedere keer weer aangenaam verrast gaat worden door Tulip Restaurant Rotterdam.

Op welke dag kom je met je dinercheque langs bij Tulip Restaurant Rotterdam?

Tulip Restaurant Rotterdam is zes dagen per week voor je geopend. Je bent van woensdag tot en met maandag met je dinercheque van harte welkom tussen 16:30 uur – 23:00 uur. Om er op de door jou gekozen dag zeker van te zijn dat er een tafel vrij is, kun je het beste even een reservering maken bij Tulip Restaurant Rotterdam. Het restaurant kun je bezoeken aan de Jonkerfransstraat 237 in Rotterdam. Ziet het gastvrije personeel jou binnenkort ook een keer verschijnen? Je hebt ook de mogelijkheid om het eten af te halen en in het restaurant profiteer je van gratis WiFI. Wel zo handig, toch?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10