H2otel

Dinerbon Rotterdam H2otel
Adres
Wijnhaven 20A
3011 WR Rotterdam
Telefoon
010 4445690
Dinerbon Rotterdam H2otel
Dinerbon Rotterdam H2otel
Dinerbon Rotterdam H2otel

Wil je lekker uit eten in Rotterdam? Kom dan eens dineren bij het H2otel aan de wijnhaven in Rotterdam. Dit is niet alleen een fijn hotel om te overnachten, maar het restaurant van dit hotel is een ideale bestemming voor een romantisch diner, zakelijke lunch of een lekker hapje en drankje. Gebruik jouw dinerbon om te genieten van een heerlijke avond.

Hotspot

H2otel is een ideale bestemming voor een overnachting. Het is een populair hotel, maar het restaurant staat ook enorm goed aangeschreven. Dit is een echte Rotterdamse hotspot. Geniet van de fijne stadssfeer aan de Wijnhaven. Je geniet van het beste stukje van Rotterdam en een heerlijk diner. Na een lange werkdag, dagje winkelen in Rotterdam of wanneer je gewoon geen zin hebt om eten te koken, is H2otel de beste optie in Rotterdam.

Heerlijk menu

Voor iedereen is er wel een lekker en verrassend gerecht te vinden op de menukaart van H2otel. Je kunt kiezen uit een vastgesteld gangenmenu. Hier kies je zelf jouw voor- hoofd- en nagerecht uit geselecteerde gerechten en betaal je een vaste prijs. Natuurlijk kun je ook zelf jouw menu samenstellen en simpelweg à la carte bestellen bij H2otel. Het menu is uitgebreid en er zijn veel vlees, vis en vegetarische gerechten op de kaart.

Borrelen

Naast een fijn diner, is H2otel ook een perfecte plek om te borrelen. Er is een royale drankenkaart en genoeg fijne hapjes voor bij de borrel. Ook kun je overdag komen lunchen en ben je natuurlijk van harte welkom voor een goede kop koffie met gebak. H2otel is niet voor niets een favoriete bestemming voor menig Rotterdammer en toerist.

Kom genieten van een heerlijk diner, lunch, borrel of gewoon een goede bak koffie bij H2otel in Rotterdam. Aan de Wijnhaven geniet je van een prachtig uitzicht en heerlijke voorzieningen. Neem altijd een dinercheque mee om extra voordelig te kunnen dineren bij H2otel in Rotterdam.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10