ILYA Rotterdam

Dinerbon Rotterdam ILYA Rotterdam
Adres
West-Kruiskade 95-99
3014AN Rotterdam
Telefoon
010 2265791
Dinerbon Rotterdam ILYA Rotterdam
Dinerbon Rotterdam ILYA Rotterdam
Dinerbon Rotterdam ILYA Rotterdam
Dinerbon Rotterdam ILYA Rotterdam

Heb je een dinercheque of dinerbon gekregen en ben je op zoek naar een leuk restaurant om deze te besteden? Kom dan eten bij ILYA in Rotterdam. De eigenaren runde eerst een kledingzaak in het pand, maar kregen in de 2017 de kans er een restaurant van te maken. ILYA is een toegankelijk restaurant, waar je met het hele gezin terechtkunt. De gerechten worden met zorg bereid en de uitgebreide menukaart heeft voor iedereen wel iets wat hij lekker vindt.

Wie binnenkomt bij ILYA, merkt gelijk dat het geen standaard Turkse grillroom is. Het is een restaurant met verschillende mogelijkheden. Het restaurant heeft een beetje de sfeer en uitstraling van een Grand Café. Je kunt komen ontbijten, lunchen en dineren. Daarnaast kun je ook aanschuiven voor een overheerlijk kopje Turkse koffie.

Een van de hoogtepunten bij restaurant ILYA is het onbeperkte Turkse ontbijt op zondagochtend. De hele zaak zit dan vol met families die genieten van een uitgebreid Turks ontbijt. Kom je lunchen bij het restaurant? Dan kun je kiezen uit verschillende broodjes. Deze worden belegd met ingrediënten als zalm, köfte, avocado of een kroket. Neem een kopje van de overheerlijke verse linzensoep en je lunch is compleet.

Wil je bij het restaurant dineren, dan zijn er veel verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen. Zo staat er voorgerechten op de menukaart zoals: gevulde champignons, zalmcarpaccio en sigara boregi. Ook kun je verschillende burgers bestellen waaronder een crispy chicken en een falafel burger. De hoofdgerechten draaien vooral om vlees. Het vlees wordt op de grill of in een houtgestookte oven bereid. Zo kun je kiezen uit gemarineerde kippenvleugels, ribeye, ossenhaas, maar ook spareribs. Wil je verschilende gerechten proeven? Bestel dan de mix grill. Eet je liever vegetarisch? Dan kun je kiezen uit verschillende maaltijdsalades en pasta’s. Sluit je diner af met een heerlijk toetje en een kop Turkse koffie. Aanraders op gebied van desserts zijn de baklava met ijs en de carrot cake.

Kom je binnenkort bij dit gezellige restaurant in Rotterdam eten? Vergeet dan niet je dinercheque of dinerbon mee te nemen. Deze worden door ILYA geaccepteerd als betaalmiddel. Kom langs met het hele gezin en geniet van de gezellige toegankelijke sfeer en het lekkere eten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10